Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Η Αγγελική Νικολούλη είναι «Μες στην καλή χαρά»

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Άση Μπήλιου θα είναι κοντά μας για να μας πει πώς θα εξελιχθεί το 2014 για τα 12 ζώδια, σε οικονομικό, επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο. 


Η Σοφία Βογιατζάκη και ο Πατρίκιος Κωστής, οι ηθοποιοί από τις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», μας μιλούν για την παράσταση, τη συνεργασία και τη ζωή τους.
Ο Κώστας Καραφώτης θα γεμίσει το πρωινό του Σαββάτου με γνωστές του επιτυχίες.
Η Κατερίνα Καραβάτου επισκέπτεται το Καλλιμάρμαρο με τον Νίκο Μάνεση, όπου ως ακοντιστής του Παναθηναϊκού πριν 40 χρόνια, έμαθε τι σημαίνει ζωή.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Κέντρο Βρεφών Μητέρα, όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά μέχρι να βρεθεί μία οικογένεια να τα υιοθετήσει.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ευαγγελία Μουμούρη, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», μιλούν για τους άντρες, τη ζωή τους και αποδεικνύουν ότι και οι γυναίκες είναι εξίσου έτοιμες…
Η Αγγελική Νικολούλη, η Μις Μαρπλ της ελληνικής δημοσιογραφίας, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, έχει διάθεση για αποκαλύψεις.
Οι Otherview, ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της νεολαίας, μας ανεβάζουν μουσικά τη διάθεση.
Τέλος, όλες οι Διάσημες Κόντρες του 2013 που θα ξανανάψουν φωτιές στο «Μες στην καλή χαρά».


«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...