Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Φ. Σκορδά: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο για όλα τα παιδιά της Ελπίδας!

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά με την ιδιότητα της ambassador του προγράμματος PLAYMOBIL play&give. Η παρουσιάστρια του ANT1, που έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο νοιάζεται για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο για όλα τα παιδιά του συλλόγου Ελπίδα. Φυσικά, το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Η Φαίη και η γνωστή εταιρία παιχνιδιών υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους σε ένα γιορτινό σκηνικό και ανάμεσα σε γέλια και παιχνίδια στόλισαν μαζί το δέντρο του εμπορικού κέντρου. Πριν από λίγες μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια και η εταιρία υποδέχτηκαν τους λιλιπούτειους ήρωες του συλλόγου “Ελπίδα” στo πλαίσιo του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, το PLAYMOBIL play & give, το οποίο υλοποιείται για δεύτερη φορά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα και φέτος δημιουργεί δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες αποκλειστικά για την Ελλάδα, με έμπνευση από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών, για έναν αναγνωρισμένο κοινωνικό σκοπό. Κατασκευάζονται αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί, στο σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ” για την ενίσχυση του νέου του έργου.

Οι νέες φιγούρες, η παραμυθένια Βασίλισσα και ο γενναίος Ιππότης, γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Ήδη διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Δες φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...