Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Λιανός: Για βραδινός τύπος, ασχολούμαι με πολλά πρωινά φέτος

«Το πρωινό σαν τηλεοπτικό προϊόν το φοβάμαι λιγάκι, γιατί πρέπει να είσαι συνεπής, πρέπει να είσαι κάθε μέρα εκεί, να είσαι χαρούμενος, να είσαι φρέσκος»


Για την παλιότερη άρνησή του να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη του Mega, αλλά και τη φετινή του παρουσία στο πρωινό του ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μίλησε ο Γιώργος Λιανός στην κάμερα της εκπομπής «Excellent».


«Ενώ είμαι βραδινός τύπος ασχολούμαι με πολλά πρωινά φέτος. Το πρωινό σαν τηλεοπτικό προϊόν το φοβάμαι λιγάκι, γιατί πρέπει να είσαι συνεπής, πρέπει να είσαι κάθε μέρα εκεί, να είσαι χαρούμενος, να είσαι φρέσκος. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ξυπνάει στις 5 το πρωί, οπότε φοβόμουν την εμφάνιση, του να είσαι ρετάλι στη τηλεόραση και να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη χημεία των ανθρώπων που δουλεύεις μαζί. Έχει μειωθεί το στρες γιατί πετύχαμε αυτό που θέλαμε», είπε για τη συμμετοχή του στο «Πρωινό» ο τραγουδιστής και παρουσιαστής.

Ακόμα, αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αρνηθεί την πρόταση συνεργασίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πρωινό του Mega: «Ήταν η πρώτη χρονιά που ασχολήθηκα με τη τηλεόραση, ήταν μια ωραία πρόταση που όμως δεν έγινε ποτέ γιατί τότε ήταν η πρώτη χρονιά του “X-Factor” και όλοι οι παράγοντες του ΑΝΤ1 επέμεναν ότι εκείνο θα ήταν το καινούργιο που θα συζητηθεί. Νομίζω ήταν καλή απόφαση για τότε, δεν ξέρω πώς θα ήμουν στο πρωινό με το Γρηγόρη. Βέβαια, κάνοντας φέτος μαζί του ραδιόφωνο σκέφτομαι ότι και εκείνο ίσως είχε άλλη πορεία, αλλά δεν μετανιώνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...