Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

"Εκκαθαρίσεις" δημοσιογράφων στο "Νικ ο ΄κλοκ" του Νίκου Μουτσινά

Οι προσπάθειες σωτηρίας της βραδινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του Νίκου Μουτσινά , "Νικ ο ΄κλοκ", ξεκίνησαν στο κανάλι της Κάντζας. Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του Alpha αποφάσισαν να προχωρήσουν σε γενναίες αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με το στήσιμο και τους συνεργάτες της εκπομπής, προκειμένου να καταφέρουν και να της δώσουν την ώθηση εκείνη που της χρειάζεται στους πίνακες τηλεθέασης. 

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε από την εκπομπή να καταργηθεί οριστικά η παρουσία του πάνελ, όπως επίσης και όλο εκείνο το κομμάτι του σχολιασμού της επικαιρότητας, το οποίο έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με τους συνεργάτες που είχε επιλέξει και τον πλαισίωναν.


Επίσης μελετούν σοβαρά και κάποιες μικρές αλλαγές στο γενικότερο στήσιμο της εκπομπής, οι οποίες θέλουν να ελπίζουν πως θα λειτουργήσουν τονωτικά, ενώ παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται, αλλαγές στην αρχισυνταξία δεν πρόκειται να υπάρξουν. Με άλλα λόγια, η Μαίρη Κούσουλα παραμένει κακονικά, κανονικότατα στο πόστο της.

"Η αλήθεια είναι πως όντως αποφασίσαμε όχι να ξηλώσουμε τα πρόσωπα του πάνελ, αλλά να καταργήσουμε το ίδιο το πάνελ. Δηλαδή τι θέλω να σου πω μ ΄αυτό; Δεν θα καταργηθούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα για να υπάρξουν στην συνέχεια κάποια άλλα. Από εδώ και πέρα κάθε Τρίτη η εκπομπή θα βγαίνει σε μόνιμη βάση χωρίς άλλους συνεργάτες του Νίκου στον αέρα", αποκαλύπτει στο "TLIFE" υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha και συνεχίζει :

"Αυτό που ακούστηκε και δεν ισχύει, είναι το ότι αποφασίσαμε να αλλάξουμε και την αρχισυνταξία. Οχι, η Μαίρη Κούσουλα παραμένει κανονικά. Δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασής της".TLIFE.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...