Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

TΟ MTV ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟ “MTV STARS OF 2013”

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ #ΜΤVSTARS ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ONLINE ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το MTV έχει ενεργοποιήσει μια νέα συναρπαστική διεθνής πρωτοβουλία μουσικού περιεχομένου, με τίτλο “MTV’s Stars of 2013.” Μέσα από τα τηλεοπτικά δίκτυα του MTV και τα online μέσα επικοινωνίας εκτός των ΗΠΑ, ο Δεκέμβριος θα είναι αφιερωμένος στους πιο ξεχωριστούς stars της μουσικής για το 2013, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τις πιο φρέσκιες Live εμφανίσεις από τους πιο καυτούς καλλιτέχνες του σήμερα, αφιερώματα σε νέα τραγούδια, αλλά και την social εκστρατεία #MTVStars!

Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου, κάθε βράδυ Παρασκευής το “MTV Stars of 2013” θα χαρίζει στο κοινό αποκλειστική πρόσβαση στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής μέσα από την πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή Live μουσικής “MTV World Stage” που περιλαμβάνει συναυλίες των Nirvana και The Killers σε πρώτη τηλεοπτική προβολή αλλά και μια εκτεταμένη special έκδοση του ντοκιμαντέρ “Miley: The Movement”.


 Οι ξεχωριστές προβολές του Δεκεμβρίου θα κορυφωθούν με το επίσημο αφιέρωμα αντίστροφης μέτρησης για την νέα χρονιά: “MTV`s Biggest Music Moments Of 2013”, που θα μας χαρίσει μια αναδρομή στις καλύτερες μουσικές στιγμές της χρονιάς.

Aπό τις 16 Νοεμβρίου, το MTV έχει δώσει στους fans την ευκαιρία να ψηφίσουν τους καλύτερους και τους σπουδαιότερους music stars μέσα από την social εκστρατεία #MTVstars. Κατά την διάρκεια της μηνιαίας ενεργοποίησης της, οι music fans από όλο τον κόσμο μπορούν να ψηφίζουν στο Twitter χρησιμοποιώντας το όνομα του αγαπημένου τους καλλιτέχνη και το hashtag #MTVstars που είναι ήδη trending topic παγκοσμίως, μαζεύοντας εκατομμύρια ψήφων! Οι ψήφοι –tweets θα προσμετρούνται σε ένα κεντρικό πίνακα και θα ανανεώνονται σε αληθινό χρόνο, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στον τηλεοπτικό αέρα και online στο τέλος του Δεκεμβρίου, δίνοντας του πιο hot music star του 2013 στον καλλιτέχνη με τις περισσότερες ψήφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...