Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

«Στον ενικό»: Η δικαιοσύνη, τα σκάνδαλα, οι αμαρτωλές συμβάσεις, οι έρευνες, οι συλλήψεις, οι αποκαλύψεις και οι πρωταγωνιστές

Tη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 23:20 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR θα συζητηθούν η δικαιοσύνη, τα σκάνδαλα, οι αμαρτωλές συμβάσεις, οι έρευνες, οι συλλήψεις, οι αποκαλύψεις και οι πρωταγωνιστές. Καλεσμένοι θα είναι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και δημοσιογράφοι.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του Star και ταυτόχρονα από τη web TV πλατφόρμα του enikos.gr.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι καλεσμένοι απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο.

Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.

Δίνουμε το ραντεβού μας «στον ενικό», κάθε Δευτέρα για μια πολύπλευρη, ουσιαστική και ολοκληρωμένη ανάλυση της επικαιρότητας με τη σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 23:20 το βράδυ, ζωντανά με τον Νίκο Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...