Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σε άσχημη κατάσταση η Σπυροπούλου! Η επίθεση του Λιάγκα και τα σχόλια που την έχουν διαλύσει!!!

Ιδιαίτερα ενοχλημένη και στεναχωρημένη είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας.


Η παρουσιάστρια είχε πάει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και παρέα στις Μαλδίβες και ανέβασε φωτογραφίες της στα socialmedia από το ξενοδοχείο «Soneva Fushi» αλλά και τις διακοπές της γενικά. «Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή και η Σάσα Σταμάτη συνέχισε: «Έχει πολλούς σκύλους η Κωνσταντίνα. Tι είναι η Σπυροπούλου, ένα απλό κορίτσι; Σκυλολόι και κομπολόι μαζί.


Τα social media πήραν φωτιά με τα σχόλια που έκαναν λόγο για ξετσιπωσιά, για απότομο πλουτισμό, για επίδειξη σε μια περίοδο κρίσης... αγγίζοντας ακόμα και την προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας με αναφορές καθόλου κολακευτικές για το 25χρονο κορίτσι. «Δεν καταλαβαίνω; Πειράζω κανέναν; Ενοχλώ κανέναν; Κλέβω κάποιον; Γιατί ασχολούνται μαζί μου;», φέρεται να είπε η Κωνσταντίνα σύμφωνα με το περιοδικό Youσε ανθρώπους που την είδαν πολύ στενοχωρημένη μετά την επιστροφή της από τις Μαλδίβες.

Θεώρησε τα σχόλια των Λιάγκα-Σταμάτη «χτύπημα κάτω από τη μέση» όταν έδειξαν εικόνα της από φωτογράφιση με μαγιό όταν ήταν μοντέλο σχολιάζοντας ειρωνικά ότι η Σπυροπούλου ξεκίνησε ως μοντέλο δεύτερης κατηγορίας από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...