Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Γκιουμούς; Ο γάμος με σκάνδαλα...

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ την Δευτέρα από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV  και στον γάμο της Γκιουμούς και του Μεχμέτ τα σκάνδαλα ξεσπάνε το ένα μετά το άλλο και ο Μεχμέτ Φικρί καταρρέει.

Ο γάμος, ξεκινάει όμορφα αλλά καταλήγει σε καταστροφή, όταν ο Ταρίκ αποκαλύπτει ότι είχε εξαπατήσει τόσο την εταιρεία όσο την οικογένεια. Το νέο σκάει σαν βόμβα στην έπαυλη και ο Μεχμέτ Φικρί αποκηρύσσει την κόρη του και τον γαμπρό του.

Ο Μπερκ, αγνοεί τα όσα διαδραματίζονται και ανακαλύπτει μέσα στο αυτοκίνητό του το πτώμα του φίλου του. Ο Ταρίκ έχει απομακρυνθεί από την έπαυλη και σπεύδει να βοηθήσει τον Μπερκ, με σκοπό να αποκομίσει μεγαλύτερα ωφέλη ως αντάλλαγμα για τη βοήθειά του αυτή. Ο Ταρίκ προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Μπαχάρ και να πείσει τον Μπερκ να επιστρέψει στην εταιρεία. Στόχος του είναι να καταστρέψει τον Μεχμέτ χρησιμοποιώντας τον Μπερκ και την Μπαχάρ.

Η Γκιουλσούν προσπαθεί χωρίς επιτυχία να ηρεμήσει τον πατέρα της και ζητάει βοήθεια από τον Μεχμέτ. Από την άλλη η Ρουκιγέ, φίλη της Γκιουμούς από το Αφιόν, κλέβει τον άντρα που αγαπάει από τον γάμο του και τον φέρνει στην έπαυλη.

Η Γκιουμούς, στην πρώτη της δουλειά, πέφτει θύμα απάτης. Αρνείται να ζητήσει βοήθεια από το Μεχμέτ και απευθύνεται στον Ενγκίν. Η Μπαχάρ αποφασίζει να πάρει τα δικαιώματα του ονόματος από τη Γκιουμούς, γεγονός που τη σοκάρει αλλά βρίσκει σύμφωνο το Μεχμέτ.

Η Γκιουλσούν καταθέτει αίτηση διαζυγίου και διώχνει τον Ταρίκ από το σπίτι. Η Μπαχάρ κάνει εξετάσεις και ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον Γκιοκχάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...