Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στο «Exclusive» αυτής της Κυριακής, ο Ricky Martin αποκαλύπτεται…..

Στο «Exclusive» αυτής της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, στις 20:00, ο Ricky Martin αποκαλύπτεται σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Επίσης, ο γοητευτικός πολίστας Αντώνης Βλοντάκης και η σύζυγός του Κορίνα Στεργιάδου συναντούν την Μπέττυ Μαγγίρα και της εκμυστηρεύονται μεγάλα και μικρά μυστικά από τη ζωή τους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για γάμο, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη για πρωινές εκπομπές και όχι μόνο!

Επίσης, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη μαζί με την ηθοποιό Ντορέτα Παπαδημητρίου μας δείχνουν πως μπορούμε να γυμναστούμε κάνοντας ορειβασία.

Τα θέματα του «Exclusive» όμως δεν σταματούν εδώ!
Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια της …σειράς «Η Οδύσσεια μιας περιφρονημένης» με πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές του «Δέστε τους». Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νότης Χριστοδούλου μιλούν για την δική τους …..«οδύσσεια»….

Τέλος, στην εκπομπή αυτής της Κυριακής θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση μ’ έναν από τους πιο πλούσιους και εκκεντρικούς ανθρώπους στον κόσμο, τον πολυεκατομμυριούχο Ivan Wilzing ο οποίος ζει σε ένα παραμυθένιο κάστρο 15.000τ.μ. Ο Ivan αποκαλεί τον εαυτό του «ειρηνοποιό» και τραγουδά για την παγκόσμια ειρήνη.

To «Exclusive» έρχεται στον Alpha την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στις 20:00 και μας προσκαλεί σε έναν κόσμο με…..exclusive θέματα που θα εντυπωσιάσουν, θα ξαφνιάσουν, θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...