Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Παρατράγουδα στο "X- Factor"

Φάρσα για βόμβα και παρατράγουδα στο «X-Factor»! Στην πρεμιέρα όλα κύλησαν ομαλά -ανησυχητικά ήσυχα για ν’ ακριβολογούμε, μιας και μόνο... soft καρφιά μεταξύ Γιώργου Θεοφάνους και Νίκου Μουρατίδη έπεσαν on air-, αλλά το δεύτερο «Χ-Factor» θύμισε αρκετά το περσινό. Μέχρι και απειλή για βόμβα, που αποδείχθηκε fake, αναστάτωσε το πλατό κι έφερε τον Σάκη Ρουβά στη θέση να διακόψει όχι για διαφημίσεις, αλλά για να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές αποσπάσματα από τις οντισιόν του talent show.

Παρασκευή βράδυ, στην έναρξη του δεύτερου live του «X-Factor» για τη σεζόν, και ευτυχώς τα μέλη της κριτικής επιτροπής άρχισαν να θυμίζουν τον παλιό, καλό... αιχμηρό εαυτό τους. Μία ώρα μετά την έναρξη, στις 22.10, ο Sakis ανακοίνωσε ότι προέκυψε κάτι έκτακτο και θα βλέπαμε αποσπάσματα από τις οντισιόν. Είκοσι πέντε λεπτά αργότερα το πρόγραμμα επέστρεψε στην κανονική ροή του (αφού είχε ελεγχθεί ο χώρος από την αστυνομία) και η ατάκα του παρουσιαστή «είναι έτοιμο να σκάσει το μικρό δυναμιτάκι», αναφερόμενος στη δυναμική μινιόν Νίκη από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, ήταν η... απάντησή του στην ουσία για το αναγκαστικό break του live.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μία απειλή για βόμβα «έσκασε» στο ακουστικό του Ρουβά, η οποία, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωσε συντελεστές και κοινό. Ο χώρος εκκενώθηκε, τα αρμόδια όργανα έλεγξαν τον χώρο και το show συνεχίστηκε. Ηταν κάτι που δεν θέλησε αυτή τη φορά να πει ευθέως ο καλλιτέχνης. Προτίμησε ν’ αφήσει απλώς υπονοούμενα με τη λέξη-κλειδί «δυναμιτάκι».

Ευτυχώς επρόκειτο ξανά για φάρσα κι έτσι η βραδιά συνεχίστηκε στο εκρηκτικό έτσι κι αλλιώς τέμπο της. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Θεοφάνους υπερασπίστηκε παίκτρια του Νίκου Μουρατίδη, την Ελενα, λέγοντας: «Αφού δεν σε υπερασπίζεται ο μάνατζέρ σου, θα το κάνω εγώ!» Το κορίτσι σιγά-σιγά ξεδίπλωσε το ερμηνευτικό πάθος του, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την κριτική επιτροπή, ωστόσο η παίκτρια δεν υπεραμύνθηκε του εαυτού της. Ετσι βγήκε ο... δικηγόρος Θεοφάνους στην επίθεση.


H «Τσεγκεβαρίνα» κόρη του «Mister Ζιγκ-Ζαγκ»

Κλου της βραδιάς, άλλη μία φορά, η Κίρκη (φωτ.) -κόρη του Δημήτρη Κατσαρού των Ζιγκ-Ζαγκ-, που κάνει το δικό της μανιφέστο on camera, χωρίς να τη νοιάζει κανείς και τίποτα! Η σγουρομάλλα «Τσεγκεβαρίνα» την προηγούμενη φορά, όπως είπε on camera, τραγούδησε ένα κομμάτι που δεν ήταν της επιλογής της. Κάτι που έφερε στα όριά της την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία διασαφήνισε και αυτή τη φορά ότι δεν παίρνει αποφάσεις με... δημοκρατικές διαδικασίες. Οι... ομαδάρχες Γιώργος Θεοφάνους, Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργος Λεβέντης χρίστηκαν «στρατηγοί» και οι παίκτες «στρατιώτες».

«Δεν αισθάνομαι στρατιώτης, απλά καλλιτέχνης!» είπε η επαναστάτρια Κίρκη κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις και κάνοντας τη μάνατζέρ της Κατερίνα Γκαγκάκη να «στραβώσει» λιγάκι και να της πει: «Εσύ είσαι το θύμα». «Καθόλου θύμα δεν αισθάνομαι!» της απάντησε η εκρηκτική σγουρομάλλα που είχε για σύμμαχο τον Σάκη Ρουβά. Ενδιάμεσα είχαμε και την παρέμβαση του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος, απευθυνόμενος στην Κίρκη, είπε δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος: «Θέλω να δείχνεις χαρακτήρα, να λες την άποψή σου». Γεγονός πάντως είναι πως η (και καλά) επίθεση του Μουρατίδη στην Κίρκη προκειμένου να υπερασπίζεται τον εαυτό της ανέβασε τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης, αφού την πρώτη ώρα δεν ξεπέρασαν το 20%, ενώ τη δεύτερη και μέχρι το τέλος ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένα.


Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SAKIS ΣΤΗΝ «ΑΔΥΝΑΜΙΑ» ΤΟΥ

Highlight, η εμφάνιση της Ηβης Αδάμου και η απονομή του χρυσού δίσκου στην πανέμορφη νεαρή Κύπρια από τον Σάκη Ρουβά. «Πέρσι ήταν η μεγάλη μου αδυναμία» είπε ο Sakis για την Ηβη, που ως golden lady πια της δισκογραφίας έδωσε την απάντησή της στον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και τη Νίνι, που ήταν επίσης στο team του, επιλέγοντας τη δεύτερη. Με αέρα star, σορτς και σακάκι α λα 80s -με βάτες- η Ηβη δέχτηκε τον χρυσό δίσκο κι ένα φιλί από τον Sakis. Μετά την αποχώρηση του γκρουπ Tικ-Τοκ (από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους) τραγούδησε το νέο hit της με τίτλο «Μυστικό» και αποθεώθηκε. ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...