Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Χατζηβασιλείου: Ευαίσθητη για τους άλλους, όχι και για τους συνεργάτες της !

Δεν δείχνει να έχει τέλος η κατρακύλα της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου στα νούμερα της τηλεθέασης, παρά την αλλαγή ώρας προβολής του «Πάμε πακέτο». Ίσως έτσι τελικά η παρουσιάστρια να «πληρώνει» τις προκλητικές δηλώσεις της στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν.

Τι είχε πει; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως ενώ στην εκπομπή της έγιναν περικοπές budget η ίδια δεν δέχτηκε περικοπή μισθού! Και πως το αιτιολόγησε; Λέγοντας πως έτσι κι αλλιώς δεν ήταν από τους προνομιούχους - αμειβόμενα - παρουσιαστές στην αμοιβή της! Σε μια εποχή που η φτώχια έχει πια χτυπήσει την πόρτα των περισσοτέρων σπιτιών της χώρας, πως μπορεί να αποδεχτεί κάποιος το γεγονός πως μια προνομιούχα οικονομικά γυναίκα αποδέχτηκε να μειωθούν οι μισθοί και οι αμοιβές των σίγουρα πολύ λιγότερα αμειβομένων από την ίδια συνεργατών της και όχι ο δικός της.

Και σε αυτήν την εικόνα που ακριβώς κολλάει η ευαίσθητη παρουσιάστρια που κλαίει σχεδόν σε κάθε επεισόδιο για τις επανασυνδέσεις οικογενειών αλλά δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για την οικονομική μοίρα των συνεργατών της;
gossiptv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...