Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

«Μαυρογιαλούρο» αντι για αποτελεσματα επέλεξαν οι τηλεθεατές...

Map showing Peripheries of GreeceImage via Wikipedia
Η μεγάλη εκλογική μάχη της tv ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα που μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και μόλις έκλεισαν οι κάλπες άνοιξαν τα τηλεοπτικά πλατό με δεκάδες παράθυρα. 

Νικητής αναδεικνύεται το MEGA με 2,4 μονάδες μπροστά από το ALTER. Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι όλα τα υπόλοιπα κανάλια σημείωσαν μονοψήφιους μέσους όρους τηλεθέασης.
O ΑΝΤ1, έμεινε πολύ πίσω όπως και τα ενημερωτικά κανάλια του ΣΚΑΪ και της ΝΕΤ που παρά τις προσπάθειές τους δεν καταφέρνουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και τις τηλεθεάσεις της AGB. 

H κατάταξη, στο γενικό σύνολο, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ είναι η ακόλουθη:

MEGA 21,6
ALTER 19,2
ANT1 9,1
STAR 8,6
NET 6,6
ALPHA 5,7
ΣΚΑΪ 5

Μετά τις 9 δύο τηλεοπτικά κανάλια (ALPHA και STAR) αποσύρθηκαν από τη μάχη των εκλογών και πράβαλλαν διαφορετικά προγράμματα. Το κανάλι της Κάντζας πρόβαλε ένα ακόμα live του BIG BROTHER ενώ το κανάλι της Κηφισιάς ταινία.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε το ALTER έστω και με μικρή διαφορά (0,1) από το MEGA. Σε απόσταση αναπνοής όμως βρέθηκε και το STAR αφού η προβολή της ταινίας κατάφερε να το ανεβάσει στην τρίτη θέση. Είναι εμφανές ότι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν περισσότερο για το «Μαυρογιαλούρο» παρά για τους υποψήφιους των αυτοδιοικητικών εκλογών! Λίγο πιο πίσω, αλλά ανεβάζοντας αρκετά τα ποσοστά του σε σχέση με το προηγούμενο δίωρο, βρέθηκε ο ALPHA.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ 21:00 ΕΩΣ 23:00

ALTER 15.5
MEGA 15.4
STAR 15.2
ALPHA 12.1
ANT1 6.5
NET 5.7
ΣΚΑΪ 4.3
newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...