Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελένη Μενεγάκη… έσπασε το ρόδι

«Σπάμε το ρόδι στο ολοκαίνουριό μας σπίτι! Πόσα χρόνια το κάνουμε αυτό... Άνοιξε η εκπομπή; Είμαστε στον αέρα; Πάμε, από εδώ και κάτω πλέον πάμε και φεύγουμε!» 


«Σπάμε το ρόδι στο ολοκαίνουριό μας σπίτι! Πόσα χρόνια το κάνουμε αυτό... Άνοιξε η εκπομπή; Είμαστε στον αέρα; Πάμε, από εδώ και κάτω πλέον πάμε και φεύγουμε!» ακούστηκε να λέει η Ελένη Μενεγάκη λίγα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι την ώρα που έκανε… ποδαρικό στο πλατό της εκπομπής της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Είμαστε μαζί ξανά και ουσιαστικά εμείς σήμερα κάνουμε και ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Να πάνε όλα καλά για όλους μας και για όλους σας. Βλέπετε το νέο μου σκηνικό ε; Θα ήλεθα πολύ να σας το δείξω, αλλά δεν μπορώ από το να μην υποδεχτώ στο πλατό τους φίλους μου, τους φίλους σας... Μου έλειψαν... Πόσο κάναμε να επιστρέψουμε τρεις μήνες; Μου φάνηκε πολύς ο χρόνος μέχρι σήμερα, που σας λέμε και πάλι καλησπέρα...», συνέχισε η Ελένη.

Η 43χρονη παρουσιάστρια με το λευκό της φόρεμα – χρώμα που επιλέγει τα τελευταία χρόνια για να φορέσει την ημέρα της πρεμιέρας της, καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Και αφού έσπασε το ρόδι για το… καλό, καλησπέρισε και τους συνεργάτες της (Γρηγόρη Γκουντάρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο), ενώ θέλησε να «ξεναγήσει» το τηλεοπτικό κοινό και στο νέο – ριζικά ανανεωμένο – της πλατό!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...