Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η Κατερίνα Καραβάτου έξω από τα στούντιο

Όποιος ψάχνει την Κατερίνα Καραβάτου, ξέρει που θα την βρει πια! Στα στούντιο του ALPHA! 

Η Κατερίνα επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό και είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός αυτό. Γνωστή αιγοκερίνα η παρουσιάστρια θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο να επιβλέπει τα πάντα ώστε να είναι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που έχει στο μυαλό της. Ειδικά τώρα που η Πρεμιέρα του " Μες στην καλή χαρά" είναι μια ανάσα, αφού ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου.

Πολλές οι υποχρεώσεις για την Κατερίνα Καραβάτου, μιας και φροντίζει και την οικογένεια της, τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη και την κόρη της Αέλια με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει. Έτσι η μεταφορά της από το σπίτι στα στούντιο μοιάζει με μικρή μετακόμιση.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα στούντιο του ALPHA με την "προίκα" της. Και τι δεν κουβάλαγε η παρουσιάστρια. Εκτός από την oversize τσάντα της, κρατούσε μια θήκη με ρούχα, μια τσάντα με παπούτσια, μια θήκη με καλλυντικά συν το κινητό στο χέρι.

Πίσω από το βουνό πραγμάτων είδαμε και την Κατερίνα πανέμορφη και αδυνατισμένη με λευκό tshirt, κοντή πολύχρωμη φούστα και πλατφόρμες σε χρώμα nude.Φυσικά η πάντοτε ευγενική και φιλική παρουσιάστρια, χαμογέλασε όταν αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...