Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

«Ανατροπή»: Τι πιστεύουν οι πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις συλλήψεις;

Η νέα μεγάλη δημοσκόπηση  της GPO που ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στην  «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23.40 στο MEGA.

Είναι η πρώτη δημοσκόπηση της GPO για την «Ανατροπή» της τηλεοπτικής σεζόν 2013-2014. Πώς διαμορφώνεται η νέα πολιτική κατάσταση; Υπάρχουν ακραία κόμματα στην Ελλάδα; Τι πιστεύουν οι πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις συλλήψεις; Ήρθε το πολιτικό τέλος της Χρυσής Αυγής; Δείχνει ανοχή η κοινωνία; Ποιος ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς; Και φυσικά η πρόθεση ψήφου και η άποψη για το ποιος είναι σήμερα καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Καλεσμένοι στο στούντιο της «Ανατροπής» είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τη δημοσκόπηση σχολιάζουν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων  Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης καθώς και ο Αντώνης Λιάρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θόδωρος Μαργαρίτης. 

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 23.40 με τον Γιάννη Πρετεντέρη  στο  MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...