Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ουγγαρέζος: Νιώθω άβολα που θα είναι απέναντι ο Γιώργος και η Φαίη

«Η λέξη “αντίπαλοι” πάντως είναι βαριά. Δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας»


Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Πρωινό mou», αλλά και για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα μεσημεριανής εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σε ερώτηση σχετική με το αν θα είναι τελικά η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, στο νέο «Πρωινό mou», ο νεαρός παρουσιαστής είπε: «Δεν ισχύει, απ' όσο ξέρω εγώ, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ακόμα βλέπουμε άτομα που θέλουν να είναι στην παρέα μας».

Μιλώντας για το νέο οικοδεσπότη της εκπομπής, Πέτρο Κωστόπουλο, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!»: «Θέλει και εκείνος να μάθει από εμάς και εμείς να μάθουμε από εκείνον. Θέλει όμως να ηγηθεί, να πάρει το τιμόνι στα χέρια του. Τον γουστάρω, τον “πήγαινα” από πριν. Μια πρόκληση είναι, το επόμενο βήμα. Αυτό, πάντως, που έχουμε συζητήσει με τον Πέτρο είναι ότι θέλουμε βασικός μας αντίπαλος να είναι ο εαυτός μας».
 
Όσο για το πώς αισθάνεται που θα είναι «απέναντι» από τους προηγούμενους συνεργάτες του, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά; «Προφανώς στην αρχή νιώθεις λίγο άβολα, είναι θέμα συνήθειας γιατί έχουμε μοιραστεί πολλά, είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Η λέξη “αντίπαλοι” πάντως είναι βαριά. Δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με τη νέα ομάδα της εκπομπής «Πρωινό mou» και φανέρωσε και κομμάτι από το στούντιο! «Εγγυημένα εξαρτήματα, νέο μοντέλο...», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται και ο Άρης Καβατζίκης, που θα συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...