Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΣ: Η Αννια ζηλεύει την Ιουλία...

Η Ιουλία δεν αντέχει άλλο στην ιδέα ότι οι φιλότιμες προσπάθειές της να δημιουργήσει ρήξη στη σχέση του Αρχοντή και της Αννιας πέφτουν στο κενό και έτσι συνεχίζει τις πλεκτάνες της. Η Αννια, όμως, ήδη ζηλεύει. 


Ναι, ζηλεύει την Ιουλία! Είναι σίγουρη ότι ο Αρχοντής αγαπάει ακόμα την πρώην σύζυγό του. Εκείνος βέβαια από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί για να της αλλάξει γνώμη, αλλά ο εορτασμός της επετείου του διαζυγίου του με την Ιουλία χειροτερεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. 


Στο μεταξύ, η Ελπίδα δεν μπορεί να διαχειριστεί την Τζούλη και τον Κωστάκη, αλλά ευτυχώς τα πράγματα με τον Ιάσονα πάνε από το καλό στο καλύτερο και δεν αισθάνεται μόνη απέναντι στο πρόβλημά της.

Το ζευγάρι αποφασίζει να αναθερμάνει τη σχέση του και να αφήσει πίσω τις ζήλιες και τα καμώματα. Κι ενώ στο σπίτι συμβαίνουν αυτά, ο Σπύρος κάνει μήνυση στη Ζωή για το λιντσάρισμά του στο μπαράκι, δημιουργώντας ταραχή στην οικογένεια. Η Αννια εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός και καταφέρνει να τους ξελασπώνει όλους κρυφά.

Ο Αρχοντής και η Ιουλία -τι πρωτότυπο! - τσακώνονται στον εορτασμό της επετείου τους και τελικά καταλήγουν εκείνη με τον Στέλιο κι εκείνος με την Αννια στο ίδιο μπαράκι. Σωστός σκοτωμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...