Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Β. Χατζηβασιλείου: Αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές!

Ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα η Βίκυ Χατζηβασιλείου τα οποία θα περάσει και φέτος στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Ακκά, τα δύο παιδιά της Χρήστο και Ορφέα αλλά και την μαμά της Χρύσα. Η παρουσιάστρια του Alpha έχασε πριν από 11 μήνες τον πολυαγαπημένο της πατέρα οπότε αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές ωστόσο φροντίζει να δημιουργήσει όσο πιο ζεστή ατμόσφαιρα μπορεί. 


“Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου έκλαψα, χτυπήθηκα. Πολλές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου και μιλάω μαζί του...”, δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU. Θα είναι η πρώτη ονομαστική εορτή που θα περάσει χωρίς εκείνον. Θα έχει όμως δίπλα της ανθρώπους που αγαπάει. Ένας από αυτούς είναι και ο σύζυγός της με τον οποίο είναι πολλά χρόνια παντρεμένοι.
                                                                       
“Σε ένα γάμο πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και να βάλεις νερό στο κρασί. Ο γάμος θέλει δουλειά, επιμονή και υπομονή και από τις δύο πλευρές!”, δηλώνει στην ίδια συνέντευξη. Η ευτυχισμένη προσωπική ζωή και η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν που διανύει φέτος με την εκπομπή της είναι οι λόγοι που της δίνουν χαρά αυτή την περίοδο.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός του περιοδικού ΟΚ! την απαθανάτισε στο κέντρο της συμπρωτεύουσας να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της καθώς αυτές τις μέρες έχει πολλές φίλες και φίλους που γιορτάζουν.

Διάβασε περισσότερα στο OK! και το YOU που κυκλοφορούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...