Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Αιχμαλωτίστε τα Invizimals όπου κι αν είστε – ακόμη κι όταν βλέπετε τηλεόραση!


Μικροί και μεγάλοι κυνηγοί Invizimals θα απολαύσουν την πρώτη τηλεταινία Invizimals στο Star Channel


Μπείτε στην καρδιά της δράσης και απολαύστε στη μικρή σας οθόνη μια συναρπαστική περιπέτεια που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά. Τα Invizimals θα καταλάβουν την τηλεόρασή σας την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, καθώς στις 13:45 από τη συχνότητα του Star Channel θα προβληθεί η πρώτη τηλεταινία της ομώνυμης επερχόμενης animation σειράς.


Η σειρά κινουμένων σχεδίων των BRB International και Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) βασίζεται στα  ιδιαιτέρως  δημοφιλή παιχνίδια Invizimals™: Η Συμμαχία, που κυκλοφορεί αποκλειστικά για PlayStation®Vita και Invizimals™: Το Χαμένο Βασίλειο μόνο για το PlayStation®3 που κυκλοφορούν πλήρως μεταγλωττισμένα στα ελληνικά!.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να συμμαχήστε  με τον επιστήμονα Keni Nakamura και τη Συμμαχία των Κυνηγών, προκειμένου να αποκαλύψετε τα μυστήρια του κόσμου των Invizimals™.

Η τηλεταινία, θα προβληθεί από το Star Channel πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, προκειμένου οι μικροί μας φίλοι κάθε ηλικίας να την παρακολουθήσουν άνετα και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...