Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Κι όμως! Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή θα συναντηθούν στο "The Voice"

Η συνύπαρξή τους αναμενόταν εδώ και πολλά χρονιά και φαίνεται ότι κατά κάποιο τρόπο, τελικώς, αυτή θα γίνει πραγματικότητα. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή θα συναντηθούν στο πολυαναμενόμενο show του ΑΝΤ1 "Τhe Voice". Η συνάντησή τους, βέβαια, θα είναι διαμεσολαβήμενη! 


Στην θέση της "διαμεσολαβήτριας", η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με άρθρο της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Espresso, η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη, έλαβε την απόφαση να δοκιμάσει τις φωνητικές της ικανότητες στο show του ΑΝΤ1, ”The Voice” που προσεχώς αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. H Bέρα Μπούφη θα αναμετρηθεί με τους έτερους διαγωνιζόμενους έχοντας ως κριτή τους την Δέσποινα Βανδή!

Η Βέρα Μπούφη, γεννημένη τον Ιούνιο του 1988 και μεγαλώνοντας σε μουσική οικογένεια ασχολείται με τον χώρο της μουσικής ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Το 2006 μάλιστα έκανε τα πρώτα της μουσικά επαγγελματικά βήματα καθώς συμμετείχε στις συναυλίες της Άννας Βίσση, αρχικά στην Ελλάδα και αργότερα σε Αυστραλία, Αμερική και Αφρική. Μητέρα της Βέρας Μπούφη είναι η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη Βίσση.

Αυτή την περίοδο, η Βέρα Μπούφη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να εμφανιστεί μαζί με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο, στο μουσικό πρόγραμμα "Ένα ή κανένα" στο Pantheon Theater, και θα είναι μία από τους performers που θα πλασιώσει το μουσικό δίδυμο.

Η Βέρα Μπούφη, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα περάσει προσεχώς από τις “τυφλές” οντισιόν του The Voice, την πρώτη φάση του shοw. Θα καταφέρει άραγε να προκριθεί και να έχει τελικώς κριτή την καλλιτεχνική "αντίπαλο" της θείας της, Δέσποινα Βανδή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...