Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η εξομολόγηση του Λιάγκα: Το παιδί που περιμένει και η προδοσία που βίωσε

Ο Γιώργος Λιάγκας στέλνει το δικό του γράμμα στον Άγιο Βασίλη και κάνει τη δική του ανασκόπηση!

"Αγαπημένε μου Άγιε, σου ξαναγράφω ακριβώς μετά από έναν χρόνο. Άλλαξαν πολλά στη ζωή μου από πέρυσι. Μάλλον προς το καλύτερο. Είδα τον γιο μου να μεγαλώνει, έμαθα ότι η οικογένειά μου θα αποκτήσει νέο μέλος, ευτυχώς στο κοντινό μου περιβάλλον δεν υπήρξε θέμα υγείας, ενώ μεγάλες αλλαγές ήρθαν στα επαγγελματικά. 


Μετά από 6 χρόνια σε ένα κανάλι, οδηγηθήκαμε με τη Φαίη στην απόφαση να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη. Ένα μεγάλο ρίσκο, μια απόφαση που ούτε εύκολη ήταν, ούτε σίγουρη ως προς την έκβασή της. Πολλές φορές στη ζωή, όμως, συμβαίνουν πράγματα που σε οδηγούν σε αποφάσεις - μονόδρομο, οι οποίες επιβάλλονται από το συναίσθημα και όχι από τη λογική. Νέα αρχή, νέες αγωνίες, νέοι συνεργάτες, νέος μεγάλος αγώνας να ξαναχτίσεις κάτι από την αρχή και άγχος για την ανταπόκριση του κόσμου.

Όμως, το κυριότερο είναι ότι το 2013 ήταν έτος μεγάλων ανατροπών στις σχέσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και άλλοι μένουν πίσω, προδίδοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Έτσι είναι η ζωή όμως. Δίνει μαθήματα και ανατρέπει καταστάσεις. Και -για να μην παρεξηγηθώ- δεν μιλάω για επαγγελματικές σχέσεις, γιατί εκεί τα πράγματα είναι και αρκετά επιφανειακά, επομένως δίνεις και την ανάλογη βαρύτητα.

Το θέμα είναι η προδοσία από ανθρώπους που είχες εμπιστευτεί και στους οποίους είχες επενδύσει όνειρα. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και ας είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε, χωρίς να αναπολούμε όσα χάθηκαν..." γράφει στην εφημερίδα Real Life ο δημοσιογράφος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...