Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν είπα ότι θα κάνω πρωινό

«Για το πρωινό, είχα πει ότι επειδή αυτή η πρόταση με πολιορκεί πολύ, τη σκέφτομαι λίγο διαφορετικά»


Για τη νέα συνεργασία της με το Mega, την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του show «Just the 2 of Us», αλλά και τις φήμες που την θέλουν οικοδέσποινα πρωινής εκπομπής στο κανάλι της Μεσογείων, τη νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!».


«Μετά από συζητήσεις που είχαμε με το Mega εδώ και αρκετό καιρό και θέλαμε να συνεργαστούμε, τελικά τα βρήκαμε. To θέμα ήταν να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος και το κατάλληλο project, από τη στιγμή που έγινε αυτό... ελπίζω ότι θα κάνουνε μια καλή αρχή», είπε για την απόφασή της να δεχτεί την πρόταση του «Μεγάλου» καναλιού και συνέχισε: «Το ότι "παίρνω" την εκπομπή από τον Γιώργο Καπουτζίδη είναι για μένα μεγάλη τύχη, γιατί είχε πάει πολύ καλά, γιατί είναι ένας φίλος μου και ξέρω πώς κινείται».

Σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή στο Mega την καινούρια τηλεοπτική σεζόν, η Ζέτα είπε: «Ακούγονται πάρα πολλά, δεν θα σας απαντήσω. Χαίρομαι που μιλάω με ανθρώπους στο Mega που θέλουν να κάνουμε πράγματα και έχουν πολλές προτάσεις κι αυτό για μένα είναι το πρώτο για να πω το "ναι". Για το πρωινό, είχα πει ότι επειδή αυτή η πρόταση με πολιορκεί πολύ, τη σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. Δεν είπα ότι θα κάνω πρωινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...