Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Ο Μαλτέζος δεν έφυγε ποτέ»

Λίγο πριν την είσοδο του στην σειρά «Κλεμμένα όνειρα», ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλά για τον ρόλο του και πόσο τον έχει γοητεύσει!


«Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο. Από τη στιγμή που έρχεται στην Ελλάδα, όλοι -αμφισβητώντας ή μη τις προθέσεις του, γιατί γίνεται κι αυτό- τον κοιτούν με δέος. Με έναν μαγικό τρόπο τους υποβάλλει όλους αυτός ο άνθρωπος».


Τι απαντά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στις φήμες που θέλουν τον Μαυρίδη να είναι ο Μαλτέζος με αλλαγή προσώπου; «Σε αυτό δεν μπορώ να σας απαντήσω. Θα αρκεστώ να πω ότι θα διαπιστώσουμε σύντομα ότι ο Μαλτέζος δεν έφυγε ποτέ», λέει στο Tv zapping. Όσο για την επιστροφή του αλλά και το Κυπριακό σίριαλ που συμμετέχει λέει: «Έχω την τύχη να πρωταγωνιστώ σε δύο πολύ αξιόλογες δουλειές φέτος και η αλήθεια είναι πως τα δέκα χρόνια που βρίσκομαι στην τηλεόραση υπήρξα σε σειρές που είχαν μεγάλη επιτυχία και που στην ουσία μου "έφερναν" τον έναν ρόλο μετά τον άλλον. Ο Μαυρίδης θα φέρει πολλές ανατροπές στη σειρά, ενώ αισθάνομαι πολύ ευτυχής και για τον ρόλο μου στο "Όνειρο ήταν", που θεωρώ ότι ξεφεύγει από τα τηλεοπτικά στερεότυπα. Μακάρι η συγκεκριμένη σειρά να μπορέσει να προβληθεί και από την ελληνική τηλεόραση», καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...