Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κλεμμένα Όνειρα: Η επιστροφή του Μαλτέζου!

Σε λίγα επεισόδια θα δούμε τον Δημήτρη Μαλτέζο σε μια συνάντηση με τον Στιβ Μαυρίδη.


«Λόγω και της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης σκηνής για την εξέλιξη της σειράς, το γύρισμα πραγματοποιήθηκε με κινηματογραφικά standards», αναφέρει στο TV Έθνος ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης (φωτό) χωρίς να αποκαλύπτει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.


Όπως θα δούμε προσεχώς, ο Αρης μετά τη μεταμόσχευση του νεφρού του στην αδελφή του, Χρύσα θα έρθει πιο κοντά με τον Σταύρο. Η ειρήνη για τα δύο αδέλφια θα διαρκέσει πολύ λίγο. Ο Μαυρίδης θα είναι αυτός που θα «τορπιλλίσει» τις όποιες προσπάθειες συμφιλίωσης καθώς θα ωθήσει με τεχνάσματα τον Σταύρο να καταστρέψει τον Αρη και την D-Port μόνο που στο τέλος θα το κάνει ο ίδιος, εξηγεί ο σκηνοθέτης. Όσο για το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις των δύο μητέρων, της Βίκυς και της Αλεξάνδρας ; «βρίσκονται και οι δύο σε μεγάλη αμηχανία συνειδητοποιώντας πως έχουν από δύο παιδιά: το βιολογικό και αυτό που μεγάλωσαν. Θα βοηθήσουν η μία την άλλη να κατανοήσει τον χαρακτήρα του παιδιού που δεν .γνωρίζει ενώ εντάσεις και διαμάχες θα υπάρχουν σε λογικά πλαίσια. Η σφοδρή ρήξη θα έρθει αρκετά αργότερα».

Η Χρύσα θα προσπαθήσει μετά το τέλος της σχέσης της με τον Ρώσο να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Ερωτεύεται τον γιατρό Ορέστη γνωρίζοντας πως είναι παντρεμένος με τη Νάντια. «Είναι μια ιστορία απόλυτα ρεαλιστική. Ένας άντρας ανάμεσα σε δύο γυναίκες που δεν μπορεί να καταλήξει με ποια από τις δύο θα μείνει τελικά. Στην εξέλιξη της σειράς από την αρχή της μέχρι σήμερα η Χρύσα ξεκίνησε από ένα μεγαλοαστό κορίτσι και μέσω όλων των οικογενειακών καταστάσεων που τις συνέβησαν εξελίσσεται σε μια ιδιαίτερα ώριμη γυναίκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...