Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν μπορεί να είναι αυτός ο Γιώργος Λιάγκας»

Για ακόμα ένα μεσημέρι τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με τη εμφάνιση της Άσπας Τσίνα στη... Ναταλία Γερμανού, αλλά και με την κόντρα της με τη Φωτεινή Ράλλη -«Θεωρώ ότι είναι δημοσιογραφικά λίγο παρωχημένο να γυρίσεις το χρόνο πίσω 12 χρόνια», είπε ο 44χρονος παρουσιαστής μεταξύ άλλων-, έγιναν αφορμή για σχόλια από την Ελεονώρα Μελέτη.


«Χρονομετρήσαμε πόσο χρόνο κράτησε η άποψή του; Περίπου 20 λεπτά! Δηλαδή σχεδόν μια ενότητα. Μήπως κάνει πλάκα όμως; Γιατί τελευταία κάνουμε πολύ “χιούμορ”», είπε η παρουσιάστρια του Star και συνέχισε: «Εμένα μου άρεσε η συνέντευξη της Άσπας Τσίνα στη Ναταλία, πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα μου άρεσε η συνέντευξη σε ένα πρόσωπο που είναι στην επικαιρότητα».


Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε και στα σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την απόφαση του Φώτη Σεργουλόπουλου γίνει πατέρας, πριν λίγους μήνες: «Είχε γίνει ένα ζήτημα τις προάλλες με αφορμή την απόφαση του Φώτη να αποκτήσει ένα παιδί. Και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από μια εβδομάδα έπεσε στα χέρια μου ένα editorial του Λιάγκα που μιλούσε για τον ρατσισμό, όπου έγραφε ότι ο Έλληνας είναι κομπλεξικός, δεν δέχεται τις απόψεις των άλλων και πρέπει να προσαρμόζεται. Και λέω “δεν μπορεί να είναι αυτός ο Γιώργος Λιάγκας”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...