Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Η νέα σκληρή απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στην Λίτσα Πατέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη την περασμένη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή της μίλησε για τη σχέση της με την Λίτσα Πατέρα όταν ήταν στο «Πρωινό Καφέ»!


Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως παρά τις προσπάθειές της να προσεγγίσει τη γνωστή αστρολόγο, εκείνη δεν μπήκε στον κόπο να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.


Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και μεταξύ άλλων τόνισε:

Εγώ είμαι φανατική AΝΤ1 που σημαίνει αυτό πως όποιον και αν έβαζε το κανάλι να κάνει μια εκπομπή εγώ προσπαθούσα με τον τρόπο μου να βοηθήσω όσο γίνεται από τη δική μου θέση για να πάει καλά η εκπομπή και ο AΝΤ1. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί ένας παρουσιαστής από αυτούς που πέρασαν και να πει ότι η Λίτσα δεν θέλησε να βοηθήσει την εκπομπή μου. Αυτό σημαίνει ότι εγώ έκανα τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα το να επιλέγεις φίλους και να έρχεσαι πιο κοντά νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα. Είναι δικό μου θέμα και δική μου επιλογή. Λάθος σωστή είναι δική μου επιλογή. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό. Στη δουλειά μου ήμουν άψογη, την πρώτη χρονιά που πήραμε την πρωτιά μιλούσα μια- μιάμιση ώρα συνέχεια. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, Εγώ τη φιλία την θεωρώ ιερή. Άλλο πράγμα η γνωριμία άλλο η φιλία και έχω κάθε δικαίωμα να επιλέγω. Προς τι τα παράπονα δεν το καταλαβαίνω».

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στην Λίτσα Πατέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter γράφοντας: «Έχω κάθε δικαίωμα να διαλέγω φίλους, αλλά φέρομαι όμορφα σε εκείνους που απορρίπτω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...