Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού – Δεν μοιάζουν καθόλου

Ο χωρισμός της από τον Χρήστο Χολίδη την έκανε να πονέσει πολύ και να μη μπορεί να τον ξεπεράσει. Φαίνεται όμως, ότι τελικά βρήκε τον άντρα που την έκανε να τον ξεχάσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.


Η σχέση της με τον τραγουδιστή κράτησε τρία χρόνια και όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που πιθανότατα να έφτανε και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και εκεί που κανένας δεν το περίμενε, οι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν οριστικά.



Η Δούκισσα προτίμησε να μη σχολιάσει σε κανέναν το τέλος της σχέσης της, αλλά μέσα της γνώριζε ότι πάντα ένας χωρισμός είναι οδυνηρός.

Πόνεσε, έκλαψε, κλείστηκε στον εαυτό της, στη θλίψη της, στις αναμνήσεις της. Όμως, δεν ήταν μόνη της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βίωνε. Είχε έναν άντρα δίπλα της, που της κρατούσε σφιχτά το χέρι και τη βοηθούσε να ξεπεράσει αυτή τη τρικυμία που είχε στη ζωή της.

Ο άντρας αυτός που την έκανε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Νικήτα. Ο κούκλος αδελφός της Δούκισσας δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες. Προτιμάει να έχει ένα χαμηλό προφίλ, δίπλα στη λαμπερή αδερφή του.

Ο Νικήτας, όπως η ίδια έχει δηλώσει, είναι η αδυναμία της και δεν έχει καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά ή με κάποια άλλη δραστηριότητα στα media,αλλά σπουδάζει ναυτιλιακά στο Λονδίνο Μάλιστα, η Δούκισσα δεν διστάζει να ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της αδελφό, με τα κολακευτικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Η Δούκισσα έχει αδυναμία και αγαπάει υπερβολικά τον αδερφό της, ο οποίος με τις συμβουλές και την υπομονή του τη βοήθησε να ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη, να ανακτήσει πάλι την αυτοπεποίθηση της και τις δυνάμεις της, να ξεπεράσει τις ανασφάλειες της και τους φόβους της και να ξαναγίνει η Δούκισσα που ήταν.



Φωτογραφίες:athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...