Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Είναι οριστικό: Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια του "Just the Two of Us"

Αρκετούς μήνες τώρα γίνεται λόγος για το επιτυχημένο σόου του Mega, Just the Two of Us. Ποιος θα το παρουσίαση, ποιοι θα συμμετέχουν, πότε θα βγει στον αέρα, θα κοντραριστεί με το Your Face Sounds Familiar για τους celebrities; Και πολλά ακόμα....


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι η παρουσιάστρια του Just the Two of Us. 

Η Ζέτα ενθουσιάστηκε εξ αρχής από την ιδέα να παρουσιάσει το εν λόγω σόου στο Mega. Το μόνο που την προβλημάτιζε ήταν αν κατάφερνε να συνδυάσει την παρουσίαση με τις θεατρικές της υποχρεώσεις αφού υπήρχε περίπτωση το Μερικοί το προτιμούν καυτό να «ανέβαινε» Θεσσαλονίκη. 


Φαίνεται όμως πως η παρουσιάστρια έλυσε τα προβλήματα και είπε το μεγάλο «ναι».

Το μόνο που μένει, για να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο Mega και ο νέος της ρόλος είναι να πέσουν οι υπογραφές. Όσο για τα ονόματα που συζητιούνται για να συμμετέχουν στο σόου τραγουδιού είναι πολλά και από κάθε χώρο. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, τα ονόματα που έχουν πει το «ναι» είναι ο Κωνσταντίνος Λάγγος και ο Μάρκος Σεφερλής ενώ πολύ κοντά στο να δεχτούν την πρόταση είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ράνια Θρασκιά.

Το Just the Two of Us σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα βγει στον αέρα αρχές με μέσα Μαρτίου ενώ η μεγάλη αλλαγή θα έρθει στην ημέρα προβολής του σόου αφού η επικρατέστερη ημέρα είναι η Τετάρτη και όχι η Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...