Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Παπαρίζου: Δείτε την εμφάνισή της στον Α’ ημιτελικό της Σουηδίας για την επιλογή τραγουδιού της Eurovision

Με μεγάλη άνεση και αυτοπεποίθηση ανέβηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Melodifestivalen από το οποίο οι Σουηδοί θα επιλέξουν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision.


Στον πρώτο ημιτελικό λοιπόν διαγωνίστηκαν οκτώ τραγούδια, ανάμεσά τους και εκείνο της Έλενας με τίτλο «Survivor» το οποίο είναι αγγλόφωνο και δείχνει να αρέσει στους Σουηδούς. 


Η Έλενα φορούσε μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα από δαντέλα που τόνιζε την σιλουέτα της και γοήτευσε με την παρουσία της επί σκηνής.

Τελικά, επιλέχθηκε ανάμεσα στους πέντε άλλους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν και στον β' ημιτελικό όπου και θα επιλεγεί οριστικά και αμετάκλητα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Πλέον η Έλενα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο, κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη μιας και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και για τη δεύτερη πατρίδα της, τη Σουηδία –μετά την Ελλάδα το 2005 με το «my number one»- την πρώτη θέση. Δείτε παρακάτω την εμφάνισή της στον α' ημιτελικό του Melodifestivalen.


Helena Paparizou - Survivor (Melodifestivalen... by crystaldynamics05 Πηγή: http://www.gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...