Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Νέα πρόσωπα και νέες εκπομπές στο Action24

Οι νέες εκπομπές στο  Action 24 έχουν ως εξής:


ΜΠΡΑ ΝΤΕ ΦΕΡ

Από τις 11 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη στις 11 μ.μ., έρχεται στο Action24 η εκπομπή του Πέτρου Τατσόπουλου, «Μπρα Ντε Φερ».

Μία εκπομπή ακατάλληλη για ανηλίκους… όλων των ηλικιών.


Ο γνωστός συγγραφέας και ανεξάρτητος βουλευτής, φιλοξενεί σε κάθε εκπομπή του έναν επώνυμο καλεσμένο που αξίζει να ακουστεί, σε μία πνευματώδη αναμέτρηση απόψεων. Μία αντιπαράθεση ισχύος, που θα προβληματίσει και θα συναρπάσει.

Κάθε Τρίτη στις 23.00

Πρεμιέρα 11 Φεβρουαρίου

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

Μια νέα εκπομπή πολιτικής σάτιρας, με τον Νίκο Ζαχαριάδη, έρχεται στο Action 24.

Κάθε εβδομάδα, τα καλύτερα στιγμιότυπα, οι πρωταγωνιστές, οι αμφισβητούμενες φάσεις και όλα τα «αυτογκόλ», σε μια εκπομπή πολιτικής κωμωδίας, που δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Το «Μας Ψεκάζουν» θα επιμελείται και θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης που με ανατρεπτικό τρόπο και καυστικό χιούμορ θα επιχειρεί τον πολιτικό και κοινωνικό απολογισμό του επταήμερου.

Σκοπός της εκπομπής, είναι, να προσεγγίσει την πολιτική πραγματικότητα και τους πρωταγωνιστές της, χωρίς τους κάνει τη χάρη να τους πάρει στα σοβαρά!

Εξάλλου, το μοτίβο του Νίκου Ζαχαριάδη, του παρουσιαστή της εκπομπής που δηλώνει «Πολιτικός Κωμωδιογράφος» ήταν, είναι και παραμένει το εξής: Συγγνώμη για το δούλεμα, αλλά εσείς αρχίσατε πρώτοι»!

Κάθε Παρασκευή στις 22.00

Πρεμιέρα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

X 2

Πρωταγωνιστές στην εκπομπή «x2» είναι πολίτες που  ανοίγουν δρόμους μέσα στην κρίση και αποτελούν θετικά πρότυπα για την κοινωνία. Νέοι επαγγελματίες, σύγχρονοι αγρότες και επιστήμονες που καινοτομούν. Μαζί τους, άνθρωποι που η κρίση τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και αναζητούν τρόπους να αλλάξουν πορεία. Άνεργοι, νέοι επιστήμονες που ετοιμάζονται να μεταναστεύσουν και φοιτητές που αγωνιούν για το μέλλον τους. Ακόμη, άνθρωποι που αφιερώνουν χρόνο για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Απέναντι από όλους αυτούς,  πολιτικοί, καθηγητές, οικονομολόγοι καλλιτέχνες και δημοσκόποι οι οποίοι θα δίνουν απαντήσεις στα θέματα που θα θέτουν τα πρόσωπα  της  εξέδρας. Μία εκπομπή με τον Γιάννη Πολίτη και την Πηνελόπη Γαβρά που προβαλλόταν επί τρία χρόνια στη ΝΕΤ με μεγάλη επιτυχία.

Κάθε Τρίτη στις 24.00

Πρεμιέρα 11 Φεβρουαρίου

ZOOM NEWS

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Ό,τι εντυπωσιάζει μπορεί να είναι και παραπλανητικό. Δείτε προσεκτικά, ακούστε όλες τις απόψεις και αποφασίστε. «Zoom News» με τον Γιώργο Κουβαρά. Μία ειδησεογραφική εκπομπή, με τον έγκριτο δημοσιογράφο να κάνει «ζουμ» σε ένα θέμα πολιτικής, οικονομικής ή κοινωνικής επικαιρότητας και να το αναλύει με το πάνελ των καλεσμένων του.

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη στις 22.00.

Πρεμιέρα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ LIVE

Η οικονομική κρίση και οι καθημερινές επιπτώσεις της στην κοινωνία.

Νέα διλήμματα και νέα κόμματα σε ένα περιβάλλον σύγκρουσης. Το χρέος, η διαπραγμάτευση, το Μνημόνιο, τα σκάνδαλα και η επόμενη μέρα…

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος προσκαλεί στο στούντιο πολιτικούς, καθηγητές, εκπροσώπους φορέων και ανθρώπους της διπλανής πόρτας σε έναν ανοιχτό διάλογο για τα θέματα της επικαιρότητας.

Οι πολίτες ρωτούν και οι πολιτικοί απαντούν στο τρίωρο διαδραστικό talk show «Επόμενη Μέρα Live».

Κάθε Πέμπτη στις 11 το βράδυ

Πρεμιέρα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Κούρκουλα μέσα από την εκπομπή «Οι ζωές των άλλων». Η γνωστή ηθοποιός παρουσιάζει σε κάθε εκπομπή την ιστορία ενός ανθρώπου που έγινε πρωτοσέλιδο και απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ.

Πρεμιέρα: Φεβρουάριος

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ LIVE

Η νέα εκπομπή του Νίκου Γεωργιάδη αναλύει γεγονότα και καταστάσεις, κάνει σημαντικά αφιερώματα, συζητά με καλεσμένους προερχόμενους από όλους τους χώρους, πάντα με τον μοναδικό τρόπο του γνωστού δημοσιογράφου.

Κάθε Τετάρτη στις 24.00

Πρεμιέρα: Φεβρουάριος

ΣΕ ΦΟΡΜΑ

Η Σταυρούλα Σηφάκη παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς και της ιατρικής, συζητάει με ανθρώπους της showbiz για μυστικά ομορφιάς και προτείνει τρόπους βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην εκπομπή «Σε φόρμα».

Κάθε Σάββατο στις 14.00

Πρεμιέρα, Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου

LIKE

Η κυριαρχία των social media μεταφέρεται στις οθόνες σας μέσω της εκπομπής της Εύας Μπάση, «Like». Το Like κάνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του, δηλαδή like στα κορυφαία posts του facebook, tweet του twitter και βίντεο του youtube! Ότι μας εντυπωσίασε, το βλέπουμε και το σχολιάζουμε παρέα με έναν blogger και έναν καλεσμένο του καλλιτεχνικού χώρου.

Κάθε Τετάρτη στις 19.00.

Πρεμιέρα: Φεβρουάριος

ΜΠ…ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ

Εκπομπή με ραδιοφωνικά στοιχεία και ανοικτή επικοινωνία με τους τηλεθεατές με ανάλυση της αγωνιστικής επικαιρότητας με οικοδεσπότη τον Σταύρο Βρανά.

Συμπαρουσιαστής και βασικός σχολιαστής για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο ο Γιώργος Κασναφέρης.

Κάθε Κυριακή στις 24.00

Πρεμιέρα,  Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...