Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«360°»: Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα



Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 23:45, η εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. 


Οι «360ο» βρέθηκαν σε πόλη της Μακεδονίας, όπου δεκάδες οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα, ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της σύγχρονης ζωής, λόγω απλήρωτων λογαριασμών στην ΔΕΗ. Μετά από πολλές δυσκολίες, η κάμερα της εκπομπής κατάφερε να μπει σε σπίτια και να καταγράψει, υπό το φως των κεριών, τη ζωή και τα συναισθήματα των ανθρώπων.



Πώς είναι να μην έχεις ψυγείο, κουζίνα, θέρμανση τηλεόραση, ηλεκτρικές συσκευές;

Επίσης, μετά από έρευνα, η εκπομπή εντόπισε τον άνθρωπο, ο οποίος με τη δράση του, τα τελευταία χρόνια σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, έχει φέρει πίσω το φως σε δεκάδες οικογένειες. Η κάμερα των «360°» παρακολούθησε έναν σύγχρονο «Ρομπέν των Δασών», να επανασυνδέει το ρεύμα σε σπίτια στα οποία είχε διακοπεί η παροχή, να εξηγεί τα κίνητρά του και να διηγείται ιστορίες από το σκοτάδι. Πριν από λίγες ημέρες, ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε κατηγορούμενος στο εδώλιο και αθωώθηκε για τη δράση του μετά από την χειμαρρώδη απολογία του σε ένα κατάμεστο δικαστήριο.

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...