Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΜΕGA ΟΙ ΔΥΟ... ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014

Η στιγμή της αλήθειας για την  Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου φτάνει και το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία για την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

  • Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013στις 21:45δείτε τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑσε απευθείας μετάδοση από τοΚαραϊσκάκηΤον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Στις 21:00 μεταδίδεται η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο. Και αμέσως μετά τον αγώνα, στην συνέχεια της εκπομπής «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο», με αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και σπουδαίους προσκεκλημένους. Καλεσμένος στο στούντιο ο πρώην άσος της Εθνικής Νίκος Νταμπίζας.
  • Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013στις 21:00δείτε τον αγώνα ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑσε απευθείας μετάδοση από το Βουκουρέστι. Τον αγώναπεριγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Και αμέσως μετά τον αγώνα, η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με το «τρίτο ημίχρονο» του ματς, αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και σπουδαίους προσκεκλημένους.

Δείτε τις τελευταίες μάχες της Εθνικής ομάδας, στο δρόμο για το... Μουντιάλ 2014 μόνο στο MEGA, με την ευχή να πανηγυρίσουμε όλοι την πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...