Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Μάγδα Τσέγκου για το ατύχημά της: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο»

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε στα πλατό της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε η Μάγδα Τσέγκου η οποία παραδέχτηκε ότι την ώρα της πτώσης της στα καλώδια, δεν θυμάται απολύτως τίποτα.


«Ήμουν τέζα. Περιττό να σου πω ότι τα μισά δεν τα θυμάμαι και καλά» είπε στον Γιώργο Αυτιά όταν της ζήτησε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Ο δημοσιογράφος επίσης τόνισε: 

«Όταν σε ρωτάγαμε πώς αισθάνεσαι και μας είπες ότι δεν αισθάνεσαι τα χέρια και τα πόδια σου ενώ είχες πέσει με τη μέση, όλοι εδώ παγώσαμε και λέμε 'τώρα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο'. Μαγκιές δεν έχει σε αυτό. Αυτή η δοκιμασία που πέρασες ήταν πολύ μεγάλη». «Δόξα τω Θεώ, είχα άγιο...» είπε η Μάγδα Τσέγκου και συνέχισε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές: 

«Να κάνετε τον σταυρό σας και να λέτε δόξα τω θεώ που έχετε την υγεία σας γιατί μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να αλλάξουν πολλά. Εγώ το λέω που δεν συνέβη τίποτα χειρότερο. Από αυτή την άσχημη περιπέτεια κρατάω καλά πράγματα. Μέχρι χθες που έκανα τη φυσικοθεραπεία το απόγευμα που δεν ήξερα αν θα έρθω, ήμουν στο κρεβάτι. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ όχι μόνο σε εσένα αλλάλ ευχαριστώ στα παιδιά που είναι μία καλή δυνατή ομάδα».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...