Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

"Ελλήνων Γεύσεις": Τι θα δούμε στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη Ντίνα Νικολάου

Η σεφ Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «Ελλήνων γεύσεις» κάνει πρεμιέρα από το Πήλιο την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Στο πρώτο επεισόδιο, η σεφ Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στη γραφική Τσαγκαράδα και ανακαλύπτει των «Ελλήνων Γεύσεις» μέσα από τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής...


Δοκιμάζει πεντανόστιμα τρουφάκια κάστανου, προτείνει μια σπάνια απόλαυση για το τραπέζι από αγριογούρουνο με κάστανα, ενώ με ένα φρούτο «έκπληξη» φτιάχνει ένα θρεπτικό επιδόρπιο!

Στη κουζίνα της , καλεί τους φίλους της σ' ένα γεύμα με μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια. Μια εξαιρετική συνταγή με μπούτι αρνίσιο στη γάστρα που συνοδεύεται με τραγανές πατάτες, σπέσιαλ λαχανοσαλάτα με γιαούρτι και μια υπέροχη παραλλαγή του γνωστού σε όλους μας μπακλαβά ...αλλά με γέμιση κάστανου.


Κάθε Κυριακή στις 15:00, θα ταξιδεύει στα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας με σκοπό να ανακαλύπτει των... «Ελλήνων Γεύσεις».

Ενώ παράλληλα, μέσα από το φυσικό χώρο κουζίνας σπιτιού θα προσφέρει μοναδικές συνταγές και έξυπνες καθημερινές λύσεις.

Το concept της εκπομπής προέρχεται από την πετυχημένη Αμερικάνικη παραγωγή «The Cooking Odyssey», η οποία προβάλλεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης καθώς και στον Καναδά.

Η παραγωγή έχει προταθεί για Βραβείο «Tasting Awards» και ανήκει στον ελληνοαμερικανό παραγωγό George Stamou και στην εταιρεία DMG Productions με έδρα την Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...