Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Βραδινή έξοδος για Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη χωρίς τη Φαίη Σκορδά


Νυχτοπερπάτησαν μαζί!


Νυχτοπερπάτησε ο παρουσιαστής του πρωινού του Αντ1, “Το Πρω1νό”, Γιώργος Λίαγκας και μάλιστα χωρίς τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός παρουσιαστής απ ‘ότι φαίνεται ήθελε να βγει και να ξεσκάσει και να πιει ένα ποτό με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε το Shamone bar του Φώτη Σεργουλόπουλου και διασκέδασε παρακολουθώντας την παράσταση “Googlαρέ με τα μεσάνυχτα”.

Η παρέα της πρωινής εκπομπής δεν είχε πρωινό ξύπνημα μιας και δεν έγινε εκπομπή την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και άδραξαν την ευκαιρια να το ρίξουν έξω. Η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Γεωργαντάς διασκέδασαν μαζί με το Γιώργο Λιάγκα, ενώ μαζί τους βρισκόταν και ο γνωστός επιχειρηματίας Ηλίας Κοκοτός. Από την παρέα τους όμως έλειπε η Φαίη Σκορδά η οποία απ ‘ότι φαίνεται έμεινε πίσω για να προσέχει το μικρό Γιαννάκη τον οποίο και δε θέλει να αποχωρίζεται.

Ο Γιώργος Λίαγκας έφτασε στο Shamone με casual look, τζην παντελόνι και ένα militaire τζάκετ που ταίριαζε πολύ με το outfit της αγαπημένης του συνεργάτιδας, Σάσας Σταμάτη με την οποία συνήθως “κόβουν και ράβουν” μαζί κάθε πρωί και δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Η Σάσα Σταμάτη για ακόμη μια φορά μας αποκάλυψε το χρώμα του εσώρουχου της - άθελα της βεβαια. Το φόρεμα της ήταν τόσο κοντό που μετά βίας μπορούσε να κάτσει άνετα σε καρέκλα.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ο Γιώργος Λιάγκας γέλασε με την ψυχή του και χάρηκε αυτές τις λίγες ξέγνοιαστες ώρες με τους φίλους του και ας έλειπε η Φαίη Σκορδά από το πλευρό του.

Γεγονός που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ήταν ότι την ίδια παράσταση παρακολούθησε και η Κωνσταντίνα, η οποία δεν γνωρίζουμε αν μίλησε με το Γιώργο Λιάγκα. Ίσως μας λύσει την απορία ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.

fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...