Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Διαφορετικά ψήφισαν κοινό και επιτροπή

Έντονο ήταν το παρασκήνιο στον τελικό της Eurovision, ενώ ακόμα δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το ποιο τραγούδι ψήφισε το κοινό.

Ο πρώτος που έθιξε το θέμα της διαφορετικής επιλογής ανάμεσα στο κοινό και την επιτροπή ήταν ο ίδιος ο πρόεδρός της, ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος μίλησε για διαφορετικές επιλογές. Αμέσως πήραν φωτιά τα τηλέφωνα και όλοι προσπαθούσαν να βρουν ποιον ψήφισε τελικά το κοινό, τον Γιώργο Αλκαίο ή τους SecondSkin.

Έτσι την ώρα που ο Γιώργος Αλκαίος, πανηγύριζε για τη νίκη του, φωνάζοντας «Οpa», οι Second Skin πανηγύριζαν για την πρωτιά τους στον κόσμο. Ο καθένας φυσικά έδινε τη δική του εκδοχή και η ωραία και φιλική ατμόσφαιρα μπροστά στις κάμερες, εξαφανίζονταν στο παρασκήνιο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μάθουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Αποτελέσματα που δεν έχουν δοθεί ακόμα αναλυτικά από την κρατική τηλεόραση, αν και τα σενάρια φέρεται να είναι δύο. Το πρώτο θέλει πρώτο στην ψηφοφορία του κοινού τον Γιώργο Αλκαίο, δεύτερο τον Πυροβολάκη και τρίτους τους Second Skin. Το δεύτερο ωστόσο θέλει πρώτους τους SecondSkinκαι δεύτερο με μικρή διαφορά τον Γιώργο Αλκαίο.

Στην επιτροπή ωστόσο φαίνεται ότι ψήφισαν πρώτο τον Καραδήμο, δεύτερο τον Αλκαίο και τρίτο τον Πυροβολάκη.

Τι να γίνει. Eurovision είναι αυτή. Δε γίνεται χωρίς παρασκήνιο. Το ζητάει ο θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...