Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Κ. Καραβάτου: «Τα μεσημεριανά έπεσαν σε τέλμα»

Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχεται ότι η φετινή χρονιά είναι αρκετά δύσκολη για τα λεγόμενα μεσημεριανά γενικότερα και ειδικότερα για την εκπομπή της το «Κους Κους το μεσημέρι».

«Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα και μετά ήρθε η ανάκαμψη για εμάς, με αποτέλεσμα να είμαστε πρώτοι στα νεανικά κοινά που ενδιαφέρουν το κανάλι. Από όσο ξέρω ο σταθμός είναι ευχαριστημένος μαζί μας. Τώρα του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει και σίγουρα είναι μια απόφαση που δεν θα πάρω εγώ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Τι μπορεί όμως να έφταιξε και οι μεσημεριανές εκπομπές σημειώνουν τέτοια πτώση;

«Από το πρωί μέχρι το βράδυ υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με τα ίδια θέματα, γίνεται μια ανακύκλωση της ίδιας τηλεόρασης», λέει η παρουσιάστρια, προσθέτοντας: «Από την άλλη όταν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση πτώσης στα νούμερα, μερικές φορές αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν εφαλτήριο, ώστε να κάνεις κάτι καλύτερο και να διαφοροποιηθείς από τους άλλους. Να αλλάξεις για να μη σε αλλάξουν».

Η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχεται ότι τα μεσημεριανά περνούν μια περίοδο πτώσης.

«Πάντα όταν υπάρχει μεγάλη ακμή σε κάτι έπεται η πτώση. Έτσι και με αυτές τις εκπομπές. Κάποτε η μεσημεριανή ζώνη έκανε τεράστια νούμερα. Όλο αυτό το πράγμα φέτος δείχνει και μια άλλη τάση και σου δίνει την ευκαιρία να το δεις κι εσύ και να κινητοποιηθείς, να γίνεις πιο δημιουργικός, να βρεις νέες ιδέες. Όταν πέφτεις σε τέλμα μετά μπορεί να γεννηθεί κάτι καινούργιο, αν κινηθείς αποφασιστικά», τονίζει.

Όσο για τη σχέση της με τους… Γερμανούς;

«Είναι μια πάρα πολύ καλή επαγγελματική σχέση. Οι Γερμανοί δείχνουν πολύ καλή διάθεση απέναντί μου, μου εμπιστεύονται πράγματα και μου έχουν πει ότι εκτιμούν τις ικανότητές μου. Από την πλευρά μου δουλεύω για να μην τους απογοητεύσω», απαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...