Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Το εξώφυλλο που φούντωσε τις φήμες

Σαν να μην έφταναν οι υπάρχουσες φήμες για ερωτική σχέση ανάμεσά τους, η Τζένιφερ Ανιστον και ο Τζέραρντ Μπάτλερ φρόντισαν να τις φουντώσουν με την ιδιαίτερα διαχυτική συμπεριφορά τους στην πρεμιέρα της νέας ταινίας τους στο Λονδίνο, ενώ πραγματοποίησαν και μια σέξι φωτογράφηση για το περιοδικό «W».

Μάταια προσπαθούν να πείσουν το κοινό ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους. Οι αγκαλιές που αντάλλαξαν μπροστά στις κάμερες στην πλατεία Λέστερ της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου έγινε η πρεμιέρα της ταινίας τους «Bounty Hunter», αποτέλεσαν για πολλούς την επιβεβαίωση του παθιασμένου δεσμού που έχουν. Ο ίδιος ο Μπάτλερ, ωστόσο, έκανε λόγο για καθαρά φιλική χημεία και τίποτα περισσότερο. «Εχει πλάκα που εδώ κι ένα χρόνο ο κόσμος αναρωτιέται αν τρέχει κάτι ανάμεσά μας. Το μόνο που υπάρχει όμως είναι μια εξαιρετική χημεία μεταξύ μας και πίσω από τις κάμερες. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βρετανός ηθοποιός, ενώ η Ανιστον τόνισε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να νιώθει απολύτως ευτυχισμένος ακόμα κι αν δεν έχει σύντροφο.

Ο Μπάτλερ, ωστόσο, δεν έκρυψε ότι έμεινε άναυδος βλέποντας την Τζένιφερ να προσέρχεται με εσώρουχα στον χώρο της φωτογράφησης για το περιοδικό «W». «Αναφώνησα “Ω Θεέ μου”. Ηταν απίστευτα σέξι με τα εσώρουχα και κάναμε μια πραγματικά καυτή φωτογράφηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...