Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Οι εορταστικές προτάσεις της nova για τo Πάσχα μέσα από 6 κανάλια


Η nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της Ελλάδας, υποδέχεται το Πάσχα με ψυχαγωγικές εκπομπές και θρησκευτικά ντοκιμαντέρ, μέσα από τη συχνότητα 6 καναλιών.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην 
υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και την Κυριακή του Πάσχα το National Geographic που προβάλλεται αποκλειστικά στη nova, αποκτά θρησκευτικό χαρακτήρα και προβάλλει ενδιαφέρουσες σειρές ντοκιμαντέρ, που αντλούν τα θέματα τους από το χριστιανισμό αλλά και από τη Βίβλο. Με τη συνδρομή έγκριτων επιστημόνων, οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουν τα ιστορικά στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη του ιδρυτή του χριστιανισμού και θα ξεκλειδώσουν τα επτασφράγιστα μυστικά που βρίσκονται στην καρδιά της χριστιανικής παράδοσης, παρακολουθώντας κάτω από νέο πρίσμα τις ιστορίες που έχουν διαμορφώσει το δυτικό πολιτισμό. Αναλυτικά, θα μεταδοθούν τα ντοκιμαντέρ «Αντίζηλοι του Ιησού», «Ο θάνατος του Ιησού», «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»,  «Το άγγιγμα του Ιησού» και «Ο χαμένος τάφος του Ιησού», από τις 29 Μαρτίου μέχρι και τις 2 Απριλίου αντίστοιχα, στις 19:00. Την Κυριακή του Πάσχα, το πρόγραμμα του National Geographic περιλαμβάνει τα ντοκιμαντέρ «Ο θάνατος του Ιησού»  στις 16:00, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» στις 18:00, «Το άγγιγμα του Ιησού» στις 19:00, «Tα μυστικά της Ιεράς Σινδόνης» στις 20:00, «Στίγματα» στις 20:30 και «Οι δέκα πληγές της Βίβλου» στις 21:00. 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην 
υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. Από το Σάββατο 27/3 έως και την Κυριακή 11/4, κάθε πρωί στις 09:00, οι καλύτερες παιδικές ταινίες «μιλάνε»…ελληνικά, μόνο στο novacinema2, με αγαπημένους ήρωες, όπως Garfield, Wall-E, Kung Fu Panda, The Nutty Professor, Bolt.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην 
υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. Επίσης, από τις 24 Μαρτίου έως και την Κυριακή 11 Απριλίου, το πρόγραμμα του παιδικού καναλιού Disney XD, που προβάλλεται αποκλειστικά στη nova, παρατείνεται μέχρι και τις 12 το βράδυ, για αξέχαστες πασχαλινές διακοπές. 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην 
υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. Η Πασχαλινή έκπληξη του Disney Channel περιλαμβάνει διάσημες ταινίες κινουμένων σχεδίων από τη 1/4 μέχρι και τις 6/4 στις 14:00. Οι μικροί μας συνδρομητές θα απολαύσουν τα: Το Κοτοπουλάκι, Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι, Η Τίνκερ Μπελ και ο Χαμένος Θησαυρός, Ποκαχόντας 2, Μουλάν 2.  
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην 
υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. Αυτό το Πάσχα θα έχει σίγουρα  χρώμα ελληνικό μόνο με στο Mad Greekζ που προβάλλεται αποκλειστικά στη nova . Η ελληνική μουσική έχει το δικό της κανάλι, γι' αυτό και οι τηλεθεατές της nova συντονίζονται σε αυτή τη συχνότητα για να παρακολουθήσουν μοναδικά live δημοφιλών καλλιτεχνών, με ιδιαίτερες ζωντανές εκτελέσεις παλιών και νέων κομματιών.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην 
υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. Από τις 30/3  μέχρι τις 07/04 Παραδοσιακή Μουσική στο Mad Music. Οι συνδρομητές θα απολαύσουν το καλύτερο πασχαλινό γλέντι από το «παραδοσιακό» ραδιόφωνο του Mad. Μουσικές και μελωδίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς και τα πιο γνωστά κομμάτια απ' τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...