Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Πολλές εκπλήξεις στον διαγωνισμό του MTV


Ο μουσικός διαγωνισμός του MTV «Live@YourPlace», επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο MTV, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν τυχερό να ζήσει την εμπειρία μιας prive συναυλίας με τον Μύρωνα Στρατή στο σπίτι του! Από τις 13 Μαρτίου και για έναν ολόκληρο μήνα, οι fans θα μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που θα προσφέρει σε έναν τυχερό και την παρέα του την ευκαιρία να απολαύσουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να ερμηνεύει ζωντανά τις μεγαλύτερές του επιτυχίες.
Στο «Live@YourPlace» το σαλόνι, το parking, η βεράντα, το μπαλκόνι, το παιδικό δωμάτιο, η ταράτσα ή οποιοσδήποτε απίθανο σημείο του σπιτιού, μπορεί να γίνει ο χώρος που θα φιλοξενήσει ο τυχερός του διαγωνισμού τον Μύρωνα Στρατή σε μια exclusive συναυλία. Το MTV προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να ανεβάσουν στο www.liveatyourplace.gr φωτογραφίες από τους χώρους του σπιτιού τους και να λάβουν μέρος στο πρώτο «Live@ YourPlace», του δεύτερου κύκλου της παραγωγής του ελληνικού MTV. Στη συνέχεια οι ειδικοί του MTV μαζί με τους εκπροσώπους του καλλιτέχνη θα επιλέξουν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους τον νικητή που θα απολαύσει live τον Μύρωνα Στρατή.
Τέσσερα καλλιτεχνικά σχήματα, τέσσερα σπίτια και τέσσερις τυχεροί είχαν την ευκαιρία στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού να ζήσουν την ατμόσφαιρα των Onirama, Stavento, Δήμου Αναστασιάδη και Professional Sinnerz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...