Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Χωρίς Μπαλατσινού η Γιουροβίζιον στο Όσλο

Λιγότερο από το μισό κόστος της αντίστοιχης περσινής διοργάνωσης είχε αυτή του φετινού τελικού της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού στην Γιουροβίζιον. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η διοίκηση της ΕΡΤ στην εκπομπή «TV Weekend» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η φετινή διοργάνωση ήταν κατά 65% λιγότερο δαπανηρή από την περσινή. Ωστόσο ακριβές ποσό δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή και πηγή, οι δύο παρουσιάστριες δεν έλαβαν υψηλή αμοιβή για την βραδιά της Παρασκευής. Η Ρίκα Βαγιάννη δεν πήρε ευρώ παραπάνω από όσο προβλέπεται από το συμβόλαιό της με την ΕΡΤ, καθώς είναι υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση. Η Μπαλατσινού δεν είναι, αλλά η αμοιβή της ήταν «συμβολική», σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός ότι μετά τον ελληνικό τελικό, η Tζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται στο Όσλο για να μεταδόσει την διαγωνισμό για την ΕΡΤ, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να απουσιάσει τόσες πολλές μέρες στο εξωτερικό, υποστήριξε ότι είναι ανήμερη η διοίκηση της ΕΡΤ και αποκάλυψε κατά συνέπεια ότι η Ρίκα Βαγιάννη θα κάνει μόνη της τις περιγραφές από τη Νορβηγία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...