Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Κλεμμένα Όνειρα: Αυτό είναι το φινάλε που ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι

Πώς θα ολοκληρωθεί η δημοφιλής σειρά;


O Δημήτρης Αρβανίτης και η Αννα Αδριανού εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του σεναρίου στα «Κλεμμένα όνειρα». Όπως γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο TV Σίριαλ, το πρώτο φινάλε ολοκληρώνει μεγάλο μέρος της ιστορίας και θα προβληθεί με το τέλος του χρόνου, ενώ το δεύτερο φινάλε που θα προβληθεί στα τέλη Μαΐου, θα ρίξει οριστικά την αυλαία της σειράς.

Το κομβικό σημείο όλων των αλλαγών είναι ο θάνατος της Φαίης. Η απώλειά της δημιουργεί μεγάλο σοκ σε όλους, αλλά κυρίως στα δύο αγόρια, τον Αρη και τον Σταύρο, που προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς εκείνη. Ο πρώτος καιρός περνάει πολύ δύσκολα και για τους δύο, μιας και έχασαν τη γυναίκα της ζωής τους. Δεν παύουν στιγμή να αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλον. Ο Αρης, υπό το βάρος των τύψεων για τη Φαίη, κατηγορεί τον Σταύρο ότι δεν την πρόσεξε όσο θα έπρεπε. Αλλωστε, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο τελευταίος ήταν απασχολημένος με την κατάσταση της υγείας της Βίκυς. Η Φαίη εξάλλου είχε φροντίσει να κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό της από τον άντρα της, κάνοντάς τον να πιστεύει ότι περίμεναν το παιδί τους. Μέχρι που εκείνη δεν άντεξε και λύγισε… Ο Σταύρος, από την άλλη πλευρά, κατηγορεί τον Αρη ότι εκείνος ευθύνεται για το θάνατό της. Μπορεί να μη λέγεται ξεκάθαρα ποτέ ότι το δηλητήριο στο κολιέ έστειλε τη Φαίη στον άλλο κόσμο, ωστόσο κάποια στιγμή αναφέρεται ότι λόγω της τοξικότητας, ο οργανισμός της Φαίης δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει στην όποια θεραπεία την υπέβαλαν οι γιατροί.

Ετσι, τα δύο αδέλφια, Σταύρος και Αρης, μεταλλάσσονται από εδώ κι εμπρός σε ορκισμένους εχθρούς, που το μόνο που επιθυμούν είναι ο ένας την εξόντωση του άλλου. Ολα τα γεγονότα συντελούν ώστε ο Σταύρος που ξέραμε να εξαφανιστεί μέσα σε ένα βράδυ. Ο θάνατος της Φαίης, η αποκάλυψη ότι δεν είναι γιος της Βίκυς, συντελούν ώστε ο χαρακτήρας του να σκληρύνει. Ωστόσο, τα δύο αδέλφια δεν δέχονται τόσο αβίαστα και εύκολα τη νέα τους πραγματικότητα. Τα τεστ DNA θα διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά δυστυχώς η παλιά ζωή δεν ανήκει σε κανέναν από τους δύο. Από τη στιγμή που θα μάθουν την αλήθεια, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν.

Στο μεταξύ, η Χρύσα προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να έχει μια ονειρεμένη ζωή με τον Ρώσο. Ωστόσο, τα μεγαλεία δεν τον βρίσκουν σύμφωνο και το σπίτι στην Εκάλη που αγοράζει η Χρύσα με τη βοήθεια της μητέρας της για να στεγάσει τον έρωτά τους, δημιουργεί ένα μεγάλο και βαθύ ρήγμα στη σχέση τους, που κάποια στιγμή ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραίο.

Η Αννα, από την πλευρά της, με την αποκάλυψη ότι ο Μπίλυ δεν υπάρχει στη ζωή, ορκίζεται την εκδίκηση του Μαλτέζου με όποιο κόστος. Οσο για τον Μαλτέζο, τη στιγμή που στα χέρια της Αννας πέφτει το DVD της Λένας που τον ενοχοποιεί και είναι ικανό να τον ρίξει στη φυλακή μια για πάντα, εκείνος κάνει ένα ακόμη ελιγμό και ξεφεύγει… Ενα χρόνο μετά (από τον Ιανουάριο και μετά) τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο… ούτε για τον Μαλτέζο αλλά ούτε και για κανέναν από τους ήρωες. Κι εκεί που όλοι περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του για όλα όσα έχει κάνει, ο Μαλτέζος σώζεται και πάλι. Η εκδίκηση, άλλωστε, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...