Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι λέει για Λιάγκα- Σκόρδα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή "Μες την Καλή χαρά" για τη γνωριμία της με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό και την πρόταση που δέχτηκε να βρίσκεται στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.


Η γνωριμία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό έκρυβε πολλές συμπτώσεις. Το πρώτο τους ραντεβού κλείστηκε, όπως είπε η παρουσιάστρια, την ημέρα που έχει γενέθλια η Αγγελική Νικολούλη, στις 12 Φεβρουαρίου. 


Εκείνη την μέρα της αποκάλυψε ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, πως του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η αναφορά που είχε κάνει σε συνέντευξη της στον προστάτη της Άγιο Εφραίμ, γιατί συμπτωματικά εκείνος είναι δικηγόρος χωρίς αμοιβή στη μονή του Αγιου Έφραιμ. Η Σταματίνα μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: "Θεώρησα πως μου έστειλε ο ΄Αγιος Εφραίμ τον άντρα της ζωής μου!".

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια της συνέντευξης της  διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν τη φιλία της με την Φαίη Σκορδά να έχει κλονιστεί και εξήγησε τους λόγους που κυκλοφορούν αυτά τα δημοσιεύματα: "Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο ιντριγκάρει. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά, έχουμε υπάρξει πολύ κολλητές την περίοδο του Alter, γιατί ήμασταν δεκαπέντε ώρες μαζί. Τότε ήμασταν ελεύθερες, διασκεδάζαμε, κάναμε παρέα  περνάγαμε ωραία. Όταν χάνεσαι από μια δουλειά, από μια καθημερινότητα παύει τότε η καθημερινή σχέση. Η αγάπη και η συμπάθεια και η εκτίμηση συνεχίζουν να υπάρχουν".

Η Σταματίνα ρωτήθηκε και για την πρόταση που δέχτηκε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν να συνεργαστεί μαζί τους: "Τα παιδιά μου έκαναν προσέγγιση για να συνεργαστούμε φέτος και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τελικά, όταν μου έγινε αυτή η πρόταση λίγο πριν ξεκινήσουν την εκπομπή, θεώρησα ότι σε εκείνη τη φάση καλύτερο ήταν να μην το κάνω. Τα παιδιά έκαναν ένα καινούργιο ξεκίνημα, έχουν μια δεμένη ομάδα. Σε μια παρέα όπως είστε εσείς ή οι Δέστε τους που είναι οι ρόλοι πιο ισάξιοι θα πήγαινα πολύ άνετα. Είμαι της παρέας, μου αρέσει η ομαδική δουλειά, δεν έχω το κόμπλεξ να είμαι το πρώτο όνομα. Είναι κάποιες παρέες όπως αυτή της Φαίης και του Γιώργου που είναι οι δυο τους. Δε νομίζω ότι χωρούσα σ' εκείνη τη χρονική στιγμή. Ένιωσα ότι συναισθηματικά δεν ήθελα να το κάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...