Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μένει …στο Δήμο Αθηναίων την Πρωτοχρονιά η ΔΤ

Τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την υποδοχή του νέου χρόνου θα μεταδώσει απευθείας η Δημόσια Τηλεόραση το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη 31 Δεκεμβρίου) στις 22.00. 


Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τη μουσική πορεία του Συνόλου κρουστών «Ηχόδραση» του  Νίκου Τουλιάτου  και του Συνόλου κρουστών Batuca από τη Δ. Αρεοπαγίτου και την Ερμού προς την Κεντρική Σκηνή των εκδηλώσεων στο Θησείο.


Από εκεί, στις 22.20 θα μεταδοθεί ζωντανά η εορταστική παράσταση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, με σολίστ τους Μ. Ψύρρα, Λ. Μεσσήνη, Ελένη Πέτα και Βασίλη Λέκκα, ενώ εντυπωσιακές διασκευές θα παρουσιάσουν οι Stringless

Η Υποδοχή του Νέου Έτους θα γίνει με πυροτεχνήματα, υπό τους ήχους των κρουστών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και των υπόλοιπων ομάδων κρουστών, ενώ θα ακουστούν ταυτόχρονα τα κάλαντα από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.
Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, θα βρεθεί επί σκηνής ο Νίκος Πορτοκάλογλου (φωτό) και στη 01.00 η Γιώτα Νέγκα  και  ο Γεράσιμος  Ανδρεάτος

Τη βραδιά πλαισιώνουν σκηνοθετημένα happenings με την μορφή μικρών αναπάντεχων συμβάντων από τη Θεατρική ομάδα Άντωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...