Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο γιος του διάσημου ζευγαριού έχει την ομορφιά της μαμάς του και το στυλ του μπαμπά του

Είναι ένας γλύκας και έχει κάνει τη μαμά του να είναι ξετρελαμένη μαζί του, καθώς εξελίσσεται σε ένα σωστό αντράκι που έχει το στυλ και τον αέρα του πατέρα του.  



Ο λόγος για το γιο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμο, ο οποίος πόζαρε στη μαμά του και έχει πάρει και ύφος “μοιραίου” άντρα.

Έχει πάρει την ομορφιά της μαμάς του

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος φορώντας ένα σκουφάκι που τόνισε την υπέροχη φατσούλα του πήρε θέση μπροστά από το δέντρο, έτοιμος για να ανοίξει τα δώρα του. Η Τζένη Μπαλατσινού που έχει αδυναμία στο μονάκριβο γιο της έβγαλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και την ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Ποζάρει με στυλ και ξετρελαίνει τη μαμά του

Ο γιος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού έχει πάρει την ομορφιά της μαμάς του και το στυλ του μπαμπά του και φαίνεται από την πόζα του στη συγκεκριμένη φωτογραφία. Δεν είναι αγοράκι αλλά άντρας που μάλιστα έχει κοπέλα σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του στο πρωινό.

Μπαμπάς και γιος τα λένε όλα μεταξύ τους και φαίνεται ότι ο Μάξιμος έχει σαν πρότυπο τον πατέρα του Πέτρο Κωστόπουλο που θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους αρρενωπούς άντρες της showbiz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...