Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα . Τι συνέβη;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» έκανε μια δήλωση για τον αδερφό του, Σάκη, που έμεινε δίχως δουλειά: «Με πόνεσε άμεσα αυτή η ιστορία, λόγω του ότι έμεινε άνεργος ο αδερφός μου. Που ο Σάκης, λέγοντας τον καιρό έπαιρνε 900 ευρώ το μήνα, και ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων, που κατηγορήθηκαν πως έπαιρναν πολλά λεφτά»


Την επόμενη μέρα το «Πρωινό» πρόβαλε το βίντεο και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Γρηγόρη: «Δεν είναι και λίγα να παίρνεις 900 ευρώ για να λες τον καιρό.
 Εμείς τον λέμε τζάμπα εδώ. Θα μου πεις δεν είμαστε μετεωρολόγοι. Είναι ο άνθρωπος επιστήμονας, μαθηματικός και μετεωρολόγος και παίρνει 900 ευρώ για να λέει τον καιρό. Αλλά φαντάζομαι κάνει κι άλλη δουλειά. Για να πας να γράψεις τον καιρό και να τον πεις, δεν είναι λίγα τα λεφτά. Δεν λέω ότι άδικα τα έπαιρνε. Ίσα ίσα που είναι καλός και κατανοητός μετεωρολόγος. Αλλά επειδή μας ακούει ο κόσμος και θα μας πάρει με τις λεμονόκουπες, μην τρελαθούμε ότι είναι και λίγα τα 900 ευρώ για να πας για δυο ώρες δουλειά»

Σύμφωνα με το «Λοιπόν» ο Γρηγόρης ενοχλήθηκε  από τα λεγόμενα του παρουσιαστή με δεδομένο ότι δεν γνωρίζει αν ο Σάκης είχε δεύτερη δουλειά, αλλά και το πόσες ώρες δούλευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...