Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Μυστικός γάμος για πρωταγωνίστρια από τα “Κλεμμένα Όνειρα” στην Ιταλία

Έζησε στην Ιταλία κάποια χρόνια και παντρεύτηκε κρυφά στη Βενετία.


"Πήγα στην Ιταλία για έναν μεγάλο έρωτα. Δεν ήταν όμως ο έρωτας για κάποιον άντρα, αλλά για τη Ρώμη. Ερωτεύτηκα την πόλη. Τη πρώτη φορά που βρέθηκε εκεί και έριξα ένα νόμισμα στην περήφανη Fontana di Trevi, ευχήθηκα ένα μόνο πράγμα, να ζήσω κάποτε εκεί. Μπόρεσα να το κάνω έπειτα από χρόνια" είπε στο Super TV η πρωταγωνίστρια από τα Κλεμμένα Όνειρα!


 
Και συνέχισε η Άννα Ανδριανού: "Πήγα εκεί για να ξεφύγω από τη ζωή μου όπως ήταν. Ένιωθα ότι είχαν κλείσει επαγγελματικοί, καλλιτεχνικοί, συναισθηματικοί και ερωτικοί κύκλοι και ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή. Είμαι άνθρωπος που ριζώνει και συνάμα δεν ριζώνει πουθενά. Ήταν ένα τρελό όνειρο. Εκεί ένιωσα μοναξιά παρ' ότι είχα σύντροφο με τον οποίο παντρευτήκαμε κάποια στιγμή".

"Παντρεύτηκα στη Βενετία Ο δεύτερος γάμος μου έγινε εκεί και το λέω για πρώτη φορά... Παντρεύτηκα έναν πολύ αξιόλογο μαέστρο κλασσικής μουσικής, τον Ραφαήλ Πυλαρινό, οπότε δε βρέθηκε απλώς σε μια άλλη πόλη, αλλά και σε ένα άλλο καλλιτεχνικό περιβάλλον που μέχρι τότε δεν ήξερα πάρα πολύ καλά...". Όσο για τον χωρισμό τους λέει: "Όλοι οι χωρισμοί είναι επώδυνοι. Ουσιαστικά πήραμε διαζύγιο λίγα χρόνια αφότου γυρίσαμε στην Ελλάδα, όπου άλλαξαν πολύ οι ισορροπίες μας. Άλλαξαν οι συνθήκες και ο γάμος δεν είχε τη δύναμη να κρατηθεί. Είμαστε όμως πολύ καλοί φίλοι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...