Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Αντίπαλοι στην TV, κολλητοί στην ζωή!!!

Ήταν οι «πρωταγωνιστές» των γιορτών... Τους βλέπαμε συνεχώς μπροστά μας σε κάθε πάτημα του τηλεκοντρόλ! Τα πρόσωπα τους κυκλοφορούσαν παντού σε εφημερίδες, περιοδικά, sites ακόμη και σε στάσεις λεωφορείων! Ο μάγος με το ελαφάκι και τα tablets από τη μια και ο trendy ερωτοχτυπημένος τύπος που με συνθήματα προσπαθεί να πείσει την κοπέλα του από την άλλη, ήταν δύο από τα κεντρικά πρόσωπα που "κυριάρχησαν"¨στις τελευταίες καμπάνιες δύο πολύ γνωστών εταιριών κινητής τηλεφωνίας!


Γιώργος Ζώης και Σπύρος Αθηναίου μπορεί να είναι «ανταγωνιστές» των κινητών και της τεχνολογίας στο γυαλί, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι αχώριστοι φίλοι!

Χωρίς να το γνωρίζουν οι ιθύνοντες των κάστινγκ, οι δύο ηθοποιοί έτυχε να πάρουν πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δύο από τις μεγαλύτερες «αντίπαλες» εταιρείες κινητής τηλεφωνίας την ίδια στιγμή!
 
Τα παιχνίδια της μοίρας που συχνά λέμε! Μάλιστα, οι δύο φίλοι, χωρίς να το ξέρουν οι εταιρείες, λειτούργησαν πολύ βοηθητικά ο ένας για τον άλλο!!!  «Πες μου τι να κάνω με τον Ρούντολφ  έλεγε ο ένας....!!!! » «Ποιο είναι το καλύτερο ποδοσφαιρικό σύνθημα έλεγε ο άλλος!!!!».

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία των παιδιών στον χώρο της διαφήμισης! Πριν λίγους μήνες ο Γιώργος είχε το παρατσούκλι «19.90», ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θυμούνται μέχρι τώρα τον κύριο...  «Όρος Πατάτα»!!! 


Οι δύο ηθοποιοί αν και ζουν 500 χλμ μακριά ο ένας από τον άλλο, η αγάπη τους για την τέχνη ξεπερνά κάθε... «διόδιο» για Αθήνα-Θεσσαλονίκη και τούμπαλιν, διατηρώντας αναλλοίωτη την φιλία τους εδώ και χρόνια!

Ήταν χειμώνας του 2008, όταν ο Γιώργος και ο Σπύρος συναντήθηκαν για πρώτη φορά πάνω στην σκηνή του Κρατικού Θέατρο Βορείου Ελλάδος στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος». Από τότε και οι δύο προχωρούν με αργά και σταθερά βήματα, με τον Γιώργο να εμφανίζεται κατά καιρούς σε πολύ πετυχημένα σίριαλ και τον Σπύρο να ενσαρκώνει θεατρικούς ρόλους αλλά και να σκηνοθετεί επιτυχημένες παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη!251710_2110564960901_6024594_n.jpg


Μετά από χρόνια οι δύο φίλοι, όπως είπαν αποκλειστικά στο Star.gr, θα βρεθούν ξανά μαζί στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος τον Φεβρουάριο στα πλαίσια του θεσμού «Big Days» για ένα αφιέρωμα στον Tennessee Williams με το Λαίδη Φθειροζόλ - "The lady of Larkspur Lotion" σε σκηνοθεσία του Σπύρου Αθηναίου.

 Άννα Σταματιάδου / star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...