Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ξανά πρώτη στα νεανικά κοινά η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια για τα νεανικά κοινά 15-44 για τη χθεσινή μέρα.

Ας δούμε αναλυτικά πώς διαμορφώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης στη χθεσινή ζώνη από 7 έως 10.

κανονικά κοινά-15/44
ANT1 23.5 - 18.7
Alter 18.1 - 11.5
Mega 15.8 - 12.4
Star 9.3 - 18.8
Νετ 9.9 - 7.8
Alpha 5.5 - 9.7
Skai 6.2 - 6.1
Πηγή: tvnea
Enhanced by Zemanta

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Τι αποκαλύπτει ο ηγούμενος που θα παντρέψει το ζευγάρι!

Τον Σεπτέμβριο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου!

Παρά τα μπαράζ δημοσιευμάτων και πληροφοριών που ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται τη Δευτέρα του Πάσχα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας Ευδόκιμος, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναχράντου, αν το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί, θα το ήξερε πρώτα ο ίδιος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ

«ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΕΝ ΧΟΡΩ» ΑΠΟ ΤΟ «ΗΠΕΙΡΟΣ TV1»

Με μια μεγάλη εξωτερική παραγωγή θα γιορτάσει το φετινό Πάσχα η τηλεοπτική εκπομπή «Εν Χορώ» των Ηλία και Δημήτρη Γκαρτζονίκα και ο σταθμός «Ήπειρος TV1».

Συγκεκριμένα δεκαπέντε εξαιρετικοί μουσικοί και τριάντα χορευτές «στήνουν» ένα τρίωρο παραδοσιακό γλέντι, στα «Λιθαρίτσια» των Ιωαννίνων.Μεταξύ αυτών ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Σάββας Σιάτρας, ο Αντώνης Κυρίτσης, η παραδοσιακή «ζυγιά» του Ηλία Πλαστήρα, ο Λευτέρης Γκιώκας και ο Πέτρος Χαλκιάς (εγγονός).

Ήχοι, στίχοι, βήματα, ευχές και διάλογοι μεταφέρουν τους τηλεθεατές σε μια ωραία γιορτή, χαρακτηριστική των ημερών αυτών στην Ήπειρο.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί το Μεγάλο Σάββατο στις 12.30 μετά την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα στις 2.00 μετά το μεσημέρι.Φωτογραφίες: Βαγγέλης Γιωτόπουλος.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ: ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΩΪΔΑΚΗ

«Ένα ταξίδι με τη λύρα» του Νίκου Ζωϊδάκη, όπως ακριβώς είναι και ο τίτλος του νέου του CD που έχει γίνει ήδη πλατινένιος, έχει ετοιμάσει ο Χρήστος Νέζος για την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2011 στις 14.50 στο MEGA. 

Στο παλιό  λιμάνι των Χανίων στήθηκε ένα κρητικό γλέντι με τον Νίκο Ζωϊδάκη να τραγουδά ζωντανά, πλαισιωμένος από τον Χορευτικό Σύλλογο Σφακίων και τη Λαογραφική Ομάδα Χανίων. Το μουσικό «ταξίδι» αρχίζει μεν από την Κρήτη, «περνά» όμως και από τις μουσικές όλης της Ελλάδας.
   
«Ταξιδεύοντας: Πάσχα με τον Νίκο Ζωϊδάκη» την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2011, στις 14.50 με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.

«Ανατροπή»: Τα μέτρα. Η απειλή του χρέους. Η βία.


Τα μέτρα. Η απειλή του χρέους. Η βία. Μια  μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τ η Μ. Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011, στις 23.00, στο MEGA.
Τι θα ανακοινώσει  το οικονομικό επιτελείο μετά το Πάσχα; Θα πάμε σε πρόωρες εκλογές; Οι φήμες  για αναδιάρθρωση. Οι κοινωνικές αντιδράσεις.
Καλεσμένοι  της εκπομπής είναι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.
Παρεμβαίνουν  ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και μέλος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο καθηγητής Οικονομικών του SOAS Κώστας Λαπαβίτσας.
 
  «Ανατροπή», τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 στις 23.00 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Αρναούτογλου: Απόδραση για δουλειά και χαλάρωση στη Θεσσαλονίκη

Μια επαγγελματική υποχρέωση, ένα ποτό με φίλους και φαγητό στο πατρικό του, ήταν το πρόγραμμα που ακολούθησε ο παρουσιαστής το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, ο Γρηγόρης επισκέφθηκε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών και
μοίρασε δώρα. 
 
Το μεσημέρι πήγε στους γονείς του και έφαγε το αγαπημένο του φαγητό από τα χεράκια της μαμάς του και το απόγευμα έκανε βόλτα σε μπαράκια στο κέντρο της πόλης, μαζί με καλούς φίλους.

Πηγή:Hello

Πάνια: Άγριο ξύλο στα "Παρατράγουδα"

«Είσοδος ελεύθερη» και… έξοδος με ξύλο μετά μουσικής. Σκηνές σκληρού ροκ παρακολούθησαν χθες τα ξημερώματα όσοι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Alter στο Μπουρνάζι.

Η κυρία «Αχ Κούλα» πήρε τον νόμο στα χέρια της και ξεμάλλιασε την «Αντιπρόσωπο»!

Για τα μάτια του Γιάννη, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια εκλιπαρώντας γονυπετής on air τη σύζυγό του να τον δεχτεί ξανά στο σπίτι, έπεσαν αρκετές «ψιλές» στον διάδρομο έξω από το μακιγιάζ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

"Δέστε τους": Η προσπάθειά τους δικαιώθηκε στο "παρά πέντε"!

Το τι είχαν ακούσει από την πρώτες τους εκπομπές δεν περιγράφεται. Τους είχαν δεδομένους ότι θα "κοπούν",πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν αλλά όπως φαίνεται τα προγνωστικά δεν δικαιώθηκαν.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούριου οι οποίοι πήραν "πόντους" εν' όψει της τελικής κρίσης για το πρόγραμμα 2011-2012.

Η νεανική εκπομπή του Alpha δείχνει πως ανεβάζει τον πήχυ, έστω και τελευταία στιγμή, κάνοντας άκρως ικανοποιητικά νούμερα. Για του λόγου το αληθές χτες ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του έφτασαν το 14,5%, ποσοστό πάρα πολύ καλό για την συγκεκριμένη ζώνη.

Όλα έτοιμα για την εκπομπή της Έλλης

Όλα είναι έτοιμα για την εκπομπή της Έλλης Στάη στην Κρατική Τηλεόραση.

Έπειτα από αναβολές και σκέψεις για ματαίωση της πρεμιέρας, όλα δείχνουν ότι η anchorwoman της ΝΕΤ θα βγει στον αέρα της Κρατικής στις 2 Μαΐου με τον Θόδωρο Μιχόπουλο στη θέση του  αρχισυντάκτη και τον Γιώργο Σιούλα στη σκηνοθεσία.

Λαμπίρη, Τσιμτσιλή και Καραβάτου σ'έναν αγώνα δίχως αύριο!

Οι παρουσιάστριες της μεσημεριανής ζώνης δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης. 

Καθημερινά έχουμε ανατροπές, αλλά με νούμερα που θυμίζουν πολλές φορές "πολικές" θερμοκρασίες. 

Ποια θα συνεχίσει και ποια θα "κοπεί" του χρόνου;
Δείτε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ζωντανά θα καλύψει o Alpha τον παραμυθένιο γάμο

Kate and WillsImage by JeanM1 via Flickr
Ζωντανά θα καλύψει o Alpha τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Συνεχείς ανταποκρίσεις και αφιερώματα, που ξεκινούν την Κυριακή του Πάσχα
Ένας γάμος σαν παραμύθι.

Ο Alpha καθάρισε. Την Παρασκευή 29 Απριλίου θα καλύψει ζωντανά(!!!) τη μεγαλοπρεπέστερη βασιλική τελετή γάμου μετά από αυτή του Κάρολου με τη μακαρίτισσα τη Νταϊάνα.

Οι συνεχείς ανταποκρίσεις θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και διαρκέσουν μέχρι το βράδυ.

Επιπλέον, το αφιέρωμα του Alpha στο γεγονός της χρονιάς (sic) περιλαμβάνει:

Την Κυριακή του Πάσχα στις 15.10, το ντοκιμαντέρ, ‘Ο παραμυθένιος έρωτας’.

Την Τρίτη του Πάσχα στις 21.00, την ταινία, ‘Ουΐλιαμ και Κέιτ, ο Γάμος του Αιώνα’.

Την Πρωτομαγιά στις 15.05 το ντοκιμαντέρ, ‘Βασιλικός Γάμος’.
Enhanced by Zemanta

Αγωγή Λιάπη κατά «Kontra», «Έξτρα 3» και «Αυριανή»

Αγωγή κατά των τηλεοπτικών σταθμών «Kontra» και «Έξτρα 3» και της εφημερίδας «Αυριανή» και μήνυση κατά του δημοσιογράφου Σπύρου Καρατζαφέρη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατέθεσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης.

Ο πρώην υπουργός κατέθεσε αγωγή καθώς τα τρία μέσα μετέδωσαν πληροφορίες πως είναι ο υπουργός με τις καταθέσεις ύψους 178 εκατομμυρίων ευρώ οι οποίες δεν έχουν δηλωθεί στις φορολογικές του δηλώσεις και το πόθεν έσχες.

«Μετά την πρόσφατη μεθοδευμένη επίθεση και τις συκοφαντικές αναφορές εναντίον του, ο Μιχάλης Λιάπης κατέθεσε αγωγές και μήνυση για την αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του Μιχάλη Λιάπη.

Το πήρε το... χρυσό το "Mega Mou" !

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση κατέκτησε το MEGAκαι η ελληνική τηλεόραση στο Βερολίνο. Στην ετήσια ευρωπαϊκή διοργάνωση απονομής βραβείων της PROMAX που πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Απριλίου, το MEGA απέσπασε το Χρυσό βραβείο Καλύτερου Σχεδιασμού On-AirΕταιρικής Εικόνας (Best On-Air Branding Design) για την επικοινωνία "MEGA MOU" που προβάλλεται στον αέρα του σταθμού από τον Φεβρουάριο του 2010.

Η φετινή καμπάνια του MEGA - το MEGA MOU - δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τη γερμανική Εταιρία Παραγωγής και Διαφήμισης Velvet (σκηνοθέτης Mathias Zentner, art director Martin Kett) και το Τμήμα Marketing του MEGA (Μαρίνα Γύφτουλα, Πάμος Ιωαννίδης, Μαρία Τάσιου) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA (Αθηνά Αϊδίνη, Φώτης Βαλαντάσης, Βάσω Τσίκνα). Η καμπάνια MEGA MOU που ήταν υποψήφια ανάμεσα σε on-air καμπάνιες μεγάλων καναλιών, όπως του MΤV, του HBO, του ισπανικού CANAL+ και άλλων, ξεχώρισε και έφυγε από τη διοργάνωση με το Χρυσό Βραβείο.

Το MEGA MOU σχεδιάστηκε ως μια δυναμική προσέγγιση σε ένα σύγχρονο τηλεθεατή που έχει πάψει προ πολλού να είναι παθητικός δέκτης. Είναι η απόρροια μιας ανοιχτής, ελεύθερης και αμφίδρομης επικοινωνίας που έχει οδηγήσει σε μια σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης - "ο πιστός μου τηλεοπτικός φίλος". To MEGA MOU είναι μια ομπρέλα επικοινωνίας που περιλαμβάνει τα σήματα του σταθμού, καθώς και ένα πλήρες πακέτο προώθησης των εκπομπών.

Η PROMAX είναι η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Marketing της Τηλεόρασης που ετησίως βραβεύει τις καλύτερες παραγωγές επικοινωνίας (καμπάνιες, τηλεοπτικά σήματα, trailers κ.α.).
Enhanced by Zemanta

video : Η Κ. Γαρμπή 14 χρόνια μετά, στο ίδιο studio που δέχθηκε πρόταση γάμου!

Eho Sta Matia Ourano
H Kαίτη Γαρμπή ήταν σήμερα φιλοξενούμενη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. 14 ολόκληρα χρόνια μετά, βρέθηκε στο στούντιο που της είχε κάνει πρόταση γάμου ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς. Κι αυτό γιατί το ''Πρωινό mou'', ''βγαίνει'' στην μικρή οθόνη, από τον χώρο όπου μεταδιδόταν το 1997, η εκπομπή ''Μπράβο'' με την Ρούλα Κορομηλά, στην οποία ο Διονύσης ζήτησε από την Καίτη να παντρευτούν.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή τη σημερινή σύμπτωση, θυμήθηκε εκείνες τις στιγμές και μίλησε για το γάμο της με τον Διονύση Σχοινά.

"Αν φύγει ο σεβασμός και ο θαυμασμός, το ζευγάρι δε μπορεί να μείνει μαζί" είπε και συνέχισε αναφερόμενη στην σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν βάλει από πολύ νωρίς το ''συγγνώμη'' ανάμεσά τους.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ALTER : Ολοταχώς για πτώχευση!

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ALTER και μαίνεται ο πόλεμος με αλληλοκατηγορίες για το μέλλον (;) ανάμεσα σε στελέχη του σταθμού.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας βγήκε σήμερα επώνυμα και αποκάλυψε πολλά:

"Οι διάφοροι επιτελείς του σταθμού προτιμούν να την κρύβουν και να μην ακούγεται (η αλήθεια). Εγώ αυτό το θεωρώ λάθος και μία ψυχολογική δοκιμασία των εργαζομένων στο Alter και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου υποστηρίζοντας την θέση μου αυτή.
Τέσσερις μήνες τώρα, που παραμένουμε όλοι μας απλήρωτοι, ακούμε συνεχώς να σέρνεται η πληροφορία μέσα στο σταθμό (που διαχέεται από τα λεγόμενα «υψηλά κλιμάκια»), ότι συζητάνε οι τράπεζες με την εργοδοσία και διάφορους άλλους οικονομικούς παράγοντες για τη σωτηρία του σταθμού".
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το... ξέσπασμα της Τζένης για τον Πέτρο Κωστόπουλο (video)

Αν και 15 χρόνια παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα!

Η συνέντευξη του συζύγου της στην Φαίη και τα  λόγια που είπε ο εκδότης, την έκαναν να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της...


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σκαρμούτσος, κρητική διατροφή και χοληστερόλη

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 16:00 ασχολείται με την χοληστερόλη καθώς το 40% των ενηλίκων στη χώρα μας εκτιμάται ότι έχει πάνω από τα επιτρεπτά όρια.  
Οι επιστήμονες μιλούν για τις ιδανικές τιμές χοληστερίνης και τους τρόπους που μπορούμε να τις επιτύχουμε και αναλύουν τα σημάδια τις υπερχοληστεριναιμίας γύρω από τα μάτια και σε άλλα σημεία του σώματος. Ακόμη, προτείνουν πρακτικούς τρόπους για να «ανεβάσουμε» την «καλή» χοληστερόλη και να μειώσουμε την «κακή» ενώ επισημαίνουν πόσο σημαντική είναι πλέον η αξία της τιμής των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Οι ειδικοί αναφέρονται στα λειτουργικά τρόφιμα, που υπόσχονται ότι μπορούν να μειώσουν την χοληστερόλη, στα φάρμακα αλλά και σε μια νέα θεραπεία που διώχνει την «κακή» χοληστερόλη από το αίμα.   
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα παιδιά στα οποία παρατηρούνται υψηλές τιμές λιπιδίων στο αίμα όχι μόνο λόγω κληρονομικότητας αλλά και εξαιτίας των κακών διατροφικών συνηθειών. Παρουσιάζεται ακόμη, η προσπάθεια που γίνεται μέσα από βιβλία αλλά και κυλικεία να αλλάξει η παιδική διατροφή και να προληφθεί η παιδική χοληστερόλη. 
Ο γνωστός  σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλά για την κρητική διατροφή και επισημαίνει ότι ακόμη και στις λεγόμενες υγιεινές επιλογές υπάρχουν πάντα διατροφικοί πειρασμοί έτοιμοι να ανεβάσουν την χοληστερόλη μας. 

Γέννησε η Όλγα Λαφαζάνη!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε σήμερα νωρίς το πρωί η Όλγα Λαφαζάνη!

Την ώρα που έσπασαν τα νερά ήταν με την φίλης της Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το κοριτσάκι της ήρθε σήμερα στον κόσμο, 14 Απριλίου και ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Το βάρος της μικρής είναι 3 κιλά και 450 γραμμάρια και από ότι είπε και ο γυναικολόγος-μαιευτήρας της είναι ένα πανύψηλο κοριτσάκι. Κοντά της φυσικά από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύζυγός της, Νίκος Οικονόμου! Να τους ζήσει!

Gossip-tv.gr

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Παραιτήθηκε ο Simon Cowell από το βρετανικό «X-Factor»

Simon Cowell at the National Television Awards...Image via Wikipedia
Από τη θέση του κριτή στο βρετανικό «X- Factor» παραιτήθηκε ο Simon Cowell, αποφασισμένος να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην αμερικανική έκδοση του γνωστού τηλεπαιχνιδιού. 

Σύμφωνα με πηγές, « όλοι στην οικογένειά του ανησυχούν για την υγεία του, κοιμάται ελάχιστες ώρες και έχει πολλά στο μυαλό του».

Ακόμα πριν επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Cowell από το σόου, φήμες κυκλοφορούσαν σχετικά με την αντικατάστασή του στο πάνελ των κριτών. 

Η Lily Alen τόνισε γρήγορα το γεγονός ότι κανένας δεν της προσέφερε την θέση, παρά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν τηλεοπτικό διάδοχο του Cowell.
Από τη Λία Κατσανά/ tralala.gr
Enhanced by Zemanta

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλευρό της Βίσση !

Μετά από δύο χρόνια απουσίας και συνεχή δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική του ζωή και την οικονομική του κατάσταση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η Άννα Βίσση, με αφορμή την συναυλία που πρόκειται να δώσει η τραγουδίστρια την ερχόμενη Παρασκευή για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Κ. Λέχου: Η σέξι φωτογράφιση της Ελένης από το "Νησί"!

Μπορεί στο "Νησί" να τη θαυμάσαμε τη Λέχου ως τη συγκλονιστική πρωταγωνίστρια, στη φωτογράφιση που δείτε ωστόσο θα πάθετε πλάκα με τη γυναίκα Κατερίνα: 
 
Θαυμάστε τις τέλειες αναλογίες στο σώμα της και το λαμπερό πρόσωπό της, χαρακτηριστικά που διακαιωματικά της δίνουν τον άτυπο τίτλο μιας από τις ωραιότερες ελληνίδες της σόουμπιζ...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

«Μέρες Επανάστασης» στην «Εμπόλεμη Ζώνη»

Στη Λιβύη, που  βρίσκεται  στο  χείλος  του  εμφυλίου,  στη  Βεγγάζη  την  «πρωτεύουσα»   της  λιβυκής  επανάστασης, αλλά και  στην πρώτη γραμμή των μαχών μεταξύ αντικαθεστωτικών και δυνάμεων πιστών στον Συνταγματάρχη Καντάφι μας μεταφέρει το νέο ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» με τίτλο «Μέρες Επανάστασης», που μεταδίδει το MEGA σε δύο μέρη, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, στις 23:30 και την M. Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, στις 23:45. 
Ο Σωτήρης  Δανέζης με τον εικονολήπτη Άρη  Βιτάλη είναι το πρώτο ελληνικό τηλεοπτικό συνεργείο που φτάνει στη Βεγγάζη στις 25 Φεβρουαρίου.  Μέρα με τη μέρα οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ καταγράφουν σπάνιες εικόνες στην καρδιά της επανάστασης και αποκαλύπτουν τα άγνωστα γεγονότα που οδήγησαν στην εξέγερση και την κατάλυση του καθεστώτος στην ανατολική Λιβύη.  Σύντομα προωθούνται στο μέτωπο των συγκρούσεων στην Ατζεντάμπια, τη Μπρέγκα και το Ρας Λανούφ, όπου παραμένουν σχεδόν δύο εβδομάδες. 
Το μεσημέρι της 9ης Μαρτίου, οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ βρίσκονται κοντά στα διυλιστήρια και την πόλη του Ρας Λανούφ, που ελέγχεται από τους αντικαθεστωτικούς.  Εκεί γίνονται μάρτυρες μιας ακόμη αεροπορικής επιδρομής της αεροπορίας του Καντάφι. Ο Άρης Βιτάλης αποτυπώνει με το φακό του τη στιγμή που το αεροσκάφος «βουτάει» προς το στόχο, αλλά και την έκρηξη της βόμβας μερικές δεκάδες μέτρα μακριά.  Λίγο νωρίτερα, έχουν δει τις σωρούς των πιλότων στα συντρίμμια ενός λιβυκού μαχητικού Σουχόι, που υποστηρίζουν ότι κατέρριψαν οι αντάρτες. 
Μαρτυρίες από  άγνωστους πρωταγωνιστές της  λιβυκής εξέγερσης, μαχητές στην πρώτη γραμμή, γιατρούς και νοσοκόμους που περιθάλπουν τραυματίες, και αποκαλυπτικές σκηνές από τον τρόπο που κινήθηκαν και δούλεψαν οι δημιουργοί της σειράς στο μέτωπο των συγκρούσεων, ξεδιπλώνονται στο πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για την επανάσταση εναντίον του καθεστώτος Καντάφι.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Γεράρδης
ΣΕΝΑΡΙΟ –  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: Σωτήρης Δανέζης
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ / ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ιωάννα Λουλούδη
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Αλεξία Λιακουνάκου, Σοφία Κουβελάκη, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, Βασίλης Σαμούρκας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΗΧΟΣ: Άρης Βιτάλης
ΜΟΝΤΑΖ / ΜΙΞΑΖ: Κώστας Χριστακόπουλος, Παύλος Κοντογιώργης
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιώργος Μαγουλάς
ΓΡΑΦΙΚΑ: Αλέξανδρος Παπαϊωάννου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λίτσα Δελή

Τι όνειρο είδε η Μενεγάκη;

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μοιράστηκε με όλους μας το όνειρο που είδε χτες και την έκανε πολύ χαρούμενη...

Η οικοδέσποινα του «Καφέ», είδε πως φύτευε πατάτες, κάτι που σκεφτόταν να κάνει τις τελευταίες ημέρες... Ήταν τόσο ζωντανό που ξύπνησε με την αίσθηση ότι θα βγει και θα δει τις πατάτες...

Ρώτησε τους συνεργάτες της τι σημαίνει και άκουσε διάφορες απόψεις , αλλά η κορυφαία ήταν όταν της είπαν πως θα ριζώσει....

zougla.gr

Ηχηρή επάνοδος της Κατερίνας Στογίδου στην τηλεόραση...

Έτοιμη να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό της Θράκης η Κατερίνα Στογίδου. Τυχερός τηλεοπτικός σταθμός το Θράκη ΝΕΤ! 
 
Δροσερή, όμορφη, γοητευτική, με επικοινωνιακό ένστικτο ... απλά θα μαγέψει! 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Piazza del Popolo, η Κατερίνα προγραμματίζει μία δίωρη απογευματινή εκπομπή.  
 
Υπομονή...

50 - 50 - H "συμμορία" ξαναχτυπά!: Τι μας ετοιμάζουν απόψε;

Τετάρτη σήμερα και η αντροπαρέα του "50 -50" ξαναχτυπά! Όσο για το τι θα δούμε απόψε;

Η σχέση αντρών και γυναικών έχει περιοριστεί σε μουγκρητά θυμού και σε ανταλλαγή καρφιών.

Η εγκυμοσύνη της Βίβιαν είναι δύσκολη και η Ξανθίππη πείθει, με τα πολλά, το Μίμη να πάει «στο πόδι της», στο εργοστάσιο. Σκάβει, όμως, άθελά της το λάκκο της. Εκεί ο Μίμης γνωρίζει τη Λητώ. Τη νεαρή και όμορφη γραμματέα.

Η Ελισάβετ κολακεύεται απ' το ενδιαφέρον ενός 'Αραβα συναδέλφου της κι ο Νικηφόρος παράλληλα γνωρίζει την Τζωρτζίνα στο πάρκο που πάει την εγγονή του.

Η Μαρία διασκεδάζει με την παρέα του συνεργάτη της, του Τραϊανού, κι ο Παύλος τα ρίχνει στη Νικολέτα, τη δασκάλα του γιου του στον παιδικό σταθμό.

Και μέσα σ' αυτό το μπέρδεμα εξαφανίζεται ο Παναγιωτάκης!

Σφοδρή επίθεση της Τατιάνας στη Λαμπίρη !

Σφοδρή επίθεση έκανε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από το site της, στην Χριστίνα  Λαμπίρη !
Μέσα από το tlife, η Τατιάνα  δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο  : "Αιφνιδιαστική επίσκεψη  Μαλέλη στο "Super Star"  επιτίθεται στην Χρ. Λαμπιρη δημοσιοποιώντας τα εσωτερικά του καναλιού που δουλεύει! 

Το εντυπωσιακό είναι ότι μόλις άρχισε να παίρνει διαστάσεις το θέμα το άρθρο εξαφανίστηκε και στι 12 51 σήμερα το μεσημέρι υπήρχε μόνο ο τίτλος και η φωτό του Σταμάτη Μαλέλη χωρίς να παραπέμπει σε κείμενο!  ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

«Στα μαχαίρια» Αρναούτογλου - Χρηστίδου - Μουτσινάς

Τίγκα στο... ξίδι ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και η Σίσσυ Χρηστίδου, που κατά την διάρκεια φιλανθρωπικής βραδιάς δεν ξέχασαν να ρίξουν τα «καρφιά» τους για τον πάλαι ποτέ συνεργάτης τους στο πρωινό του Mega, Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Παρουσιαστής ο Νίκος, πλειοδότης η Σίσσυ και αντικείμενο; Ένα πορτρέτο του Γρηγόρη! Ε, δεν ήθελε και πολύ για να ξεχυθεί η χολή...

Μόλις ο Μουτσινάς παρουσίασε το πορτρέτο, κάποιος από το κοινό του φώναξε ότι πρέπει να το πάρει. «Εγώ έκανα πρωινό! Φτάνει. Σίσσυ, τι γίνεται;», απάντησε εκείνος και το πάρτι... μόλις άρχισε!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ: Η ζωή του σίριαλ!

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γιώργου Σκαμπαρδώνη "Ουζερί Τσιτσάνης" είναι η σειρά που κατέθεσε ο Μανούσος Μανουσάκης στην ΕΡΤ. Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '40, την εποχή που ο μεγάλος συνθέτης ζούσε στη Θεσσαλονίκη. 
 
Η σειρά, σύμφωνα με τη Realnews, εστιάζει στην ταραγμένη διετία 1942- 1943, ενώ το ιστορικό φόντο της πλοκής στέκεται στο εβραϊκό ζήτημα, καθώς τα χρόνια εκείνα έλαβε χώρα ο μεγάλος διωγμός των Εβραίων από τους Γερμανούς. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Κορομηλά κόντρα… στη Σπιναλόγκα

Πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, 16 του μήνα, θα κάνει το live του «Greek Idol» με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Το talent show είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον ALPHA που ελπίζει ότι θα καταφέρει τα Σάββατα να κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η καλύτερη μέρα που θα μπορούσαν να επιλέξουν από το κανάλι της Κάντζας για να μεταδίδουν το talent show τους αφού έχουν να ανταγωνιστούν μόνο το «Money Drop» στο MEGA που μεταδίδεται μόνο μία ώρα αλλά και το «Στην υγειά μας» στη ΝΕΤ που επίσης, καταφέρνει να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Μόνο που λόγω του Πάσχα, το «Greek Idol» θα αναγκαστεί να δώσει μία σκληρή μάχη...

Συγκεκριμένα, αν και το talent show θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, την επόμενη βδομάδα, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο στις 23 του μήνα, δεν θα μεταδοθεί το «Greek Idol».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το 2ο live θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Απριλίου, τουτέστιν το talent show του ALPHA θα κονταροχτυπηθεί με δύο δυνατά προγράμματα του MEGA, τη «Ζωή της άλλης» και το «Νησί» που σημειώνουν ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι, η Ρούλα Κορομηλά θα δώσει τη μάχη της τηλεθέασης απέναντι στην καθημερινή σειρά και στη Σπιναλόγκα. Κι αμέσως μετά θα πρέπει να κονταροχτυπηθεί με τη θεσσαλονικιώτικη παρέα των «Ράδιο Αρβύλα». Δύσκολη μάχη που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αποτυπωθούν τα αποτελέσματά της στα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς/ newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Ε. Μανωλίδου: Τα... "βασανιστήρια" που της κάνει ο Λάτσιος!

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Ευγενίας Μανωλίδου μίλησε με δηλώσεις του στο "ΟΛΑ 11" ο Γιάννης Λάτσιος.

Όταν, μάλιστα, ο Θέμος του επεσήμανε ότι... υποβάλλει την παρουσιάστρια του "daily" σε βασανιστήρια με την ώρα που την έβαλε να κάνει εκπομπή, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική:

«Παραδέχομαι ότι δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα! Η ώρα είναι όντως πολύ δύσκολη, αλλά το παλεύει», τόνισε μεταξύ άλλων ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1. Ένας Λάτσιος "χείμμαρος" για την Ευγενία και τους Καραμεροχαριτάτους
Enhanced by Zemanta

Πώς σαγηνεύει τις γυναίκες ο Άκης Πετρετζίκης...;

Πάντως, σίγουρα όχι χρησιμοποιώντας το ταλέντο του στην μαγειρική..!



“Πιστεύω ότι το τελευταίο πράγμα από το οποίο θα γοητευτεί μια γυναίκα είναι το φαγητό που θα της κάνεις.

Ο χαρακτήρας είναι το “κλειδί”. Το φαγητό είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δεν το χρησιμοποιώ ποτέ για να σαγηνεύσω μια γυναίκα”.
http://www.athensbars.gr

Γρ. Αρναούτογλου: «Η Νάντια είναι φοβερά ταλαντούχα»

Μετά την ανανέωσή του με το Mega ο Γρηγόρης Αρναουτογλου ,μίλησε στην κάμερα του Star και σχολίασε τα όσα ακoύγονται για την Νάντια, ενώ δεν δίστασε να πει και για τις χορευτικές της επιδόσεις...

«Θεωρώ ότι είναι η Νάντια είναι φοβερά ταλαντούχα. Για εμένα είναι και πολύ καλή τραγουδίστρια, γιατί το έχω ζήσει αυτό και το γνωρίζω πολύ καλά. Σε ό, τι αφορά τον χορό, βλέπω μια πολύ ωραία χορεύτρια», είπε ο πρώην σύντροφός της. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Έρρικα Πρεζεράκου... αναστατώνει τους άντρες (video)

Η εξόχως αποκαλυπτική φωτογράφισή της με το Θωμά Χρυσοχοϊδη... δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό που θα δείτε τώρα: 
 
Η Έρρικα Πρεζεράκου "παίζει" με το φακό και την αντοχή των αντρών που την παρακολουθούν έτοιμοι να λιποθυμήσουν!
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Λουκέτο» στον τηλεοπτικό σταθμό«902»

Ύστερα από σειρά απολύσεων στις οποίες προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός «902» το τελευταίο διάστημα, πάρθηκε τελικά η απόφαση να ανασταλλεί και η λειτουργία του.

Παρ' ότι οι υπεύθυνοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους εδώ και μήνες για να αποφύγουν το «λουκέτο», τα οικονομικά προβλήματα δεν τους αφήνουν πλέον άλλη επιλογή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μελέτη: "Χορτάστε φαΐ και σεξ"

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να πιστοποιεί μέσω του Twitter της, ότι διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις στην προσωπική της ζωή μετά τον πρόσφατο χωρισμό της...

Μετά την απόδραση της λόγω και των απεργία των δημοσιογράφων, η Ελεονώρα έγραψε στο Twitter της:


"Δε γυρίζω πίσωωωω..." έγραψε και πώς να γυρίσει, αφού, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε, βρισκόταν στον... "παράδεισο"! Με μαγιό, χαλαρή διάθεση και χαμόγελο !


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ  MEGA! 
Oι μεγάλες ρεβάνς που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα προκριθούν στα ημιτελικά του Champions League, την Τρίτη 12 Απριλίου 2011, είναι μόνο στο MEGA! 
-    Στις 21:45 δείτε τον αγώνα «ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  - ΤΣΕΛΣΙ», ζωντανά από το Μάντσεστερ. Περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
-   Και στις 00:15 «ΣΑΧΤΑΡ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ», σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. 
Από τις  21:00 η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό.
Στις 23:45, δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς είναι ο προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης, βοηθός του Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα, ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος.
 
Tην Τρίτη 12 Απριλίου 2011, οι μεγάλες ρεβάνς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.
Enhanced by Zemanta

Λυριτζής - Οικονόμου: Θα μείνουν στην... πρώτη γραμμή;

Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται ήδη σκέψεις για αλλαγές την προσεχή σεζόν, που δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα πρόσωπα των παρουσιαστών.

Στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού εκφράζονται δεύτερες σκέψεις για την επένδυση που έγινε πριν από έναν χρόνο στην εν λόγω ζώνη με την έλευση στο κανάλι του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου.

Παράλληλα, δεν λείπουν και οι γκρίνιες για τη συνάρτηση κόστους και απόδοσης σχετικά με την εκπομπή «Πρώτη γραμμή».

ΠΗΓΗ: Realnews

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ο πρώτος δίσκος της Μαριάννας Πολυχρονίδη

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Σ’ ένα δισκογραφικό τοπίο όπου κυριαρχεί η επιτηδευμένη πλαστική "ομορφιά", ο Μιχάλης Νικολούδης προτείνει τραγούδια φυσικής ομορφιάς, μελωδίες που συγκινούν και ταξιδεύουν, σε λόγια των πιο μεγάλων στιχουργών, με απλά νοήματα, δυνατά και άμεσα.

Ο συνθέτης μελοποιεί χωρίς να υπερτονίσει τα νοήματα, αλλά ωθεί το συναίσθημα από μέσα προς τα έξω, καταφέρνοντας λεπτές ποιότητες και ενότητα ύφους.

Η μυσταγωγία αρχίζει με την αγαπημένη ηθοποιό Μαριάννα Πολυχρονίδη, που στο ρόλο της ερμηνεύτριας, καθηλώνει και συγκλονίζει, με τηβαθιά και αισθαντική φωνή της, ενώ η νεαρή Θεσσαλονικιά Δέσποινα Χατζηνικολάου, με ιδιαίτερη χροιά και ευαισθησία, αποδίδει μοναδικά και με συνέπεια τα νοήματα.

Ξεχωρίζουν, “Έχω ρίζα στον αέρα”, “12 Φεγγάρια”, “Θέλω να γίνω ότι σου λείπει”, “Ανάποδοι δείκτες”.

Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Πέτρος Μπούτος

Ο διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπόυτος και η σύζυγός του Έρση Ξενάκη, υποδέχτηκαν την Παρασκευή το τέταρτο μέλος μέλος στην οικογένειά τους.
Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε προχθές, συμπληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού που έχει ήδη ένα...

κοριτσάκι δύο χρονών το οποίο γεννήθηκε μόλις δύο μέρες μετά τον πολιτικό τους γάμο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έρση Ξενάκη, πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη έχει άλλο έναν γιο, τον Γιώργο Ίκαρο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σκάνδαλο στο Γερμανικό Idol

Latin American Idol contestants during the sho...Image via WikipediaΑνεπίτρεπτα λάθη που είχαν αποτέλεσμα μια τεράστια ζημιά ύψους 1 εκατομμύριου ευρώ έγιναν στο μουσικό talent show «German idol».

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο παρουσιαστής του διάσημου παγκοσμίως σόου, οι αρχισυντάκτες αλλά και η ομάδα της τεχνικής υποστήριξης μπέρδεψαν όλοι τους αριθμούς κλήσης των ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα απίστευτο μπέρδεμα.

Η ψηφοφορία ακυρώθηκε, δεν αποχώρησε κανείς και το σόου πήρε παράταση μια βδομάδα. Το λάθος πάντως στοίχησε ακριβά στο κανάλι.
Πηγή: ελεύθερος τύπος

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...