Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε πού περνάει το Σάββατό της

Η Τατιάνα Στεφανίδου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό του Σαββάτου και πήγε να απολαύσει το ούζο της εκτός Αθήνας.

Το' πε ο Λεωνίδας: «Δεν είμαι τόσο ωραίος αλλά...»


Στην Ελλάδα όσο πιο ωραίος είσαι τόσο περισσότερο δύσπιστοι είναι οι άλλοι για το ταλέντο σου. Το έχει βιώσει αυτό ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης;



«Δεν είμαι τόσο ωραίος ώστε να είναι τόσο δύσπιστοι, ωστόσο αυτόν το ρατσισμό τον έχω βιώσει» τόνισε στο You.

Πόπη Τσαπανίδου: Όταν τις βλέπω καμαρώνω


Τα σημεία αναφοράς της Πόπης Τσαπανίδου είναι η δουλειά και τα παιδιά της.



«Σκέφτομαι πως τελικά, ναι, έχω κάνει καλή δουλειά μαζί τους. Είναι η επιβεβαίωση μου, όταν τις βλέπω καμαρώνω. Είναι απίστευτα ευγενικά και καλά κορίτσια, εργατικά, στέκονται στα πόδια τους, νοιάζονται για τους γύρω τους, χαίρομαι πάρα πολύ που αυτά τα κορίτσια είναι τα δικά μου παιδιά. Η δουλειά μου είναι, επίσης, μεγάλο κεφάλαιο. Υπάρχει, όμως, και η προσωπική ζωή. Και πλέον έχει προτεραιότητα. Είναι σημαντικό να είσαι καλά σ' αυτόν τον τομέα», εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Beaute».

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν πρόκειται να πάω ποτέ στο χωριό την Ευαγγελία!»

Σκέφτεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ότι θα μπορούσε ο χωριό να του να είναι ιδανικό για να μεγαλώσει η κόρη του Ευαγγελία;


«Δεν πρόκειται να την πάω ποτέ στο χωριό την Ευαγγελία! Θυμάμαι όταν ήμασταν πιτσιρικάδες που περιμέναμε πως και πώς να έρθει το καλοκαίρι για να έρθουν στο χωριό οι Αθηναίες να τους κάνουμε καμάκι. (Γελάει.) Μιλάμε για πολύ φλερτ. Ο στόχος ήταν να πιάσεις το χέρι της κοπέλας ή να της δώσεις ένα φιλί» τόνισε στο ΟΚ. 

«Κάτι Ψήνεται»: Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη! - Τι θα δούμε ΟΛΗ την εβδομάδα

24 με 28 Φεβρουαρίου 2014


Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης των 8 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.

Την εβδομάδα 24 με 28 Φεβρουαρίου, το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με την Βασιλική, την Μαρία, τον Ευθύμη, την Αναστασία και τον Αστέριο. 

Δαδακαρίδης: Αποχαιρέτησε τον Μπουλά


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρέτησε και εκείνος τον Σάκη Μπουλά.


Ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί μαζί του στο σίριαλ 50-50 όπου και έπαιζε τον γιο του Παύλου Χαϊκάλη. 

VIDEO + PHOTOS από την κηδεία - Σάκης Μπουλάς: Έζησε όπως ήθελε, έφυγε με αξιοπρέπεια

Συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Σάκη Μπουλά  - Τραγική ειρωνεία ότι στο κοιμητήριο που αναπαύεται τώρα ο Σάκης είχαν κάνει γυρίσματα για το σίριαλ «πενήντα- πενήντα» 


Μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης και συγκίνησης, με μάτια δακρυσμένα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του ήταν εκεί και εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους και την υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Ο Κωστόπουλος για το «κόψιμο» του Μουτσινά: «Μακάρι να ξόδευαν και για εμάς τόσα λεφτά»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ομάδα του σχολίασαν το «κόψιμο» της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.


«Το σταντ απ πέρα από την τηλεόραση πηγαίνει και προς κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις, δηλαδή κράζεις την κοινωνία, κράζεις τον εαυτό σου τον ίδιο. Δεν έγινε

«Γιάφκα»: Μαχαιρίτσας - Χαϊκάλης, μιλούν για το Σάκη Μπουλά

Ο μουσικός και ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, μίλησαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Γιάφκα» για τον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη Σάκη Μπουλά που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα.


«Είμαι πολύ περήφανος που ήταν φίλος μου και που δούλεψα μαζί του. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα μας λείψει πολύ», είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στον Σπύρο Χαριτάτο. «Όποιος είχε επαφή μαζί του όλο αυτόν τον καιρό έβλεπε ότι δεν ήταν στην καλύτερη του κατάσταση. Η ψυχή, το σθένος του και  ο τσαμπουκάς του τον κρατούσαν», πρόσθεσε. 

Όταν η Βίκυ συναντάει τη Μελίνα, όλα τα «λάθη» επιτρέπονται!

Έρωτας, πάθη, αδυναμίες,  θρησκεία, τραγούδι, καριέρα, χρήμα. Τι αξία έχουν όλα αυτά για τη Μελίνα Ασλανίδου; Ποια αποτελούν προτεραιότητα;


Η γνωστή ερμηνεύτρια, με πολλή ειλικρίνεια «ξεκλειδώνει» την ψυχή της στη Βίκυ Γεροθόδωρου και την εκπομπή «Δυνατά» σε μία συνέντευξη με χιούμορ, ζεστασιά και πολλή αγάπη που θα μεταθοδεί, σε δύο μέρη, το Σάββατο και  την Κυριακή, 22 και 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 18:00 – 19:00 στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89

Αυτή είναι η σελίδα του facebook που δημιουργήθηκε για τον Σάκη Μπουλά


Ο Σάκης Μπουλάς ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος! Ο κόσμος το γνώριζε και τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή που μας «συστήθηκε». 


Λίγες ώρες μετά την είδηση του χαμού του κάποιοι θαυμαστές του δημιούργησαν μία σελίδα στο facebook με τίτλο: «Καλό ταξίδι Σάκη Μπουλά θα σε θυμόμαστε για πάντα».

«Από την Πόλη έρχομαι»: Τεστί κεμπάπ και μελιτζάνες αποξηραμένες με πιπεριές γεμιστές με κιμά.

Στην ιστορική συνοικία Ταταύλα θα μας ξεναγήσει η Μαρία Εκμεκτσίογλου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 18:50 στην εκπομπή «Από την Πόλη έρχομαι». 


Για τα Ταταύλα θα μάθουμε ότι οι κάτοικοι, από τον 16ο αιώνα μέχρι το 1922, ήταν αποκλειστικά Έλληνες, λίγοι Αρμένιοι και Εβραίοι ενώ θεωρείται ότι πρώτοι κάτοικοί της ήταν Χιώτες. Η Μαρία θα περιηγηθεί στην κεντρική λεωφόρο, θα επισκεφθεί ναούς και αξιοθέατα αλλά και διάφορα καταστήματα με γλυκά και τρόφιμα. Θα μαγειρέψει τεστί κεμπάπ και μελιτζάνες αποξηραμένες με πιπεριές γεμιστές με κιμά. 

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Φρέσκα λιγκουίνι με γαρίδες και μπείκον


Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.


Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής! 

Η ατάκα που «πάγωσε» το κοινό: «Έφυγα με γνώμονα να γυρίσω να τις σκοτώσω»!

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και σόκαρε το κοινό με την ατάκα που είπε.


Αναφερόμενος στο ίδρυμα με τις καλόγριες, είπε: 

«Εγώ έφυγα με γνώμονα να γυρίσω να τις σκοτώσω! Είναι πολύ λογικό αυτό το συναίσθημα που με έκαιγε μέσα μου. Δεν ήξερα πώς είναι έξω η ζωή. Εμένα η κρίση

Μια ηθοποιός και μια τηλεπαρουσιάστρια εξομολογούνται τα πάντα στην Αννίτα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Ποια επιστρέφει ως καλεσμένη στην εκπομπή απ΄όπου αποχώρησε με εξώδικα;


Αν θεωρήσουμε ότι το Μες Στην Καλή Χαρά είναι η μετεξέλιξη της εκπομπής της, τότε εύκολα πάει ο νους μας σε ποια αναφερόμαστε, η οποία μάλιστα έχει καιρό να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πλατό...

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο μπαμπάς της έγραψε το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» και η Αθηνά μ' αυτό πέρασε στο The Voice

Ένα από τα πιο γνωστά και πιο επιτυχημένα τραγούδια των τελευταίων ετών είναι το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» που έγινε μεγάλη επιτυχία με την φωνή της Άντζελας Δημητρίου.


Αυτή την φορά η Αθηνά Γεωργοπούλου κατάφερε να κάνει αίσθηση με αυτό το κομμάτι. Είναι η κόρη του Γιώργου Γεωργόπουλου που έγραψε το κομμάτι πήγε στο The Voice, το ερμήνευσε και… πέρασε στα battles. 

ΒΙΝΤΕΟ- Η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε στο "The Voice"

H Κέλλυ Πρωτόπαππα εντυπωσίασε στην σημερινή οντισιόν του "The Voice" και έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν. 


Η 27χρονη κοπέλα από την Αθήνα επέλεξε τελικά να μπει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

BINTEO-H ανιψιά της Βίσση στο "The Voice"

Η ανιψιά της Βίσση, Βέρα Μπούφη εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του «The Voice». 


Ο μόνος κριτής που γύρισε ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην συνέχεια αποφάσισε να την αφήσει εκτός και έτσι η 25χρονη κοπέλα δεν θα συμμετέχει στα live.

Αυτή είναι η κριτική που έκανε «σκόνη» τη Σάσα Σταμάτη!

Η Σάσα Σταμάτη είναι γνωστή για τις απόψεις της και την σκληρή κριτική της, πολλές φορές σε σημείο που την κάνει παρεξηγήσιμη.


Ωστόσο μια νέα κριτική μιας διακεκριμένης συναδέλφου της, της Αλεξανδρας Τσόλκα, έρχεται αυτή τη φορά για να μιλήσει για την ίδια τη Σάσα!

Συγκεκριμένα η αρθρογράφος έγραψε στο Newpost:

Και φωνάρα και… κορμάρα η Χριστίνα του The Voice! [εικόνες]

Ακούγοντας τη φωνή της μαγεύεσαι, βλέποντας το κορμί της λιώνεις. Ο λόγος για την πιο σέξι παίκτρια του The Voice, Xριστίνα Μήλιου που μάγεψε με το ταλέντο τους κριτές.

ΣΟΚ στο «Φως στο Τούνελ»: H δολοφονία ενός νέου και η εξαφάνιση της γυναίκας του


Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 23:15, η Αγγελική Νικολούλη μας υπόσχεται ένα αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με ένα διπλό θρίλερ.


Ένας νέος άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος. Η σύντροφός του, ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να κατονομάσει τον δράστη, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς… Τα ματωμένα της ίχνη μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε. 

Απόψε στον ALPHA η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Σάκη Μπουλά

Μια Φορά Κι Ένα... Μωρό


Σήμερα, Παρασκευή, στις 21:00, ο ALPHA τροποποιεί το πρόγραμμά του και θα μεταδώσει την ελληνική ταινία «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ… ΜΩΡΟ». Πρόκειται για την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του αξέχαστου μεγάλου καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά.

Αξέχαστες ερμηνείες του Σάκη Μπουλά: Ο «άτακτος» Παυλίτος, το «αρνάκι» Σάββας και ο εναλλακτικός «μπαμπάς» Νάσος [ 2 βίντεο]

Για την τηλεοπτική Ειρήνη ήταν ο «άτακτος» Παύλος, για το Μαράκι ο γλυκός «Παυλίτος» και για τους δύο κολλητούς του φίλους ο «αδερφός». 


Ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Παρασκευής άκουγε σε πολλά ονόματα. Οι ρόλοι που ενσάρκωσε, περισσότερο στην τηλεόραση, «τρύπωσαν» στα σπίτια όλων. 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είδα τον Σάκη Μπουλά την Τρίτη το βράδυ…» (VIDEO)

Ιδιαίτερα φορτισμένος από το χαμό του Σάκη Μπουλά, ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ανέφερε:


«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα πολύ καιρό τώρα. Όλοι οι φίλοι του ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει. Προσπαθούσαμε να τον ενισχύσουμε να φύγει όσο το δυνατόν πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εγώ τον είδα την Τρίτη το βράδυ για τελευταία φορά»…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Συγκλονίζει ο Λάκης Παπαδόπουλος για τον Μπουλά:«Ζητούσε με μανία τους φίλους του»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό Ant1" για τον Σάκη Μπουλά, τον φίλο και συνεργάτη του.


Ο καλλιτέχνης τόνισε ότι ενώ γνώριζε ο Σάκης το πρόβλημά του ήθελε να δουλεύει ως τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πάρει την αγαπημένη του και να γυρίσει τον κόσμο. 

«Stars System»: Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1η Μαρτίου;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Nεανικό μουσικό αφιέρωμα


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Λύγισε ο γιατρός του Μπουλά

Όταν κλήθηκε να περιγράψει τη στιγμή που ζήτησε στον Σάκη Μπουλά να σταματήσει τις εμφανίσεις του


Ο Παρασκευάς Κοσμίδης εκτός από φίλος ήταν και ο γιατρός του Σάκη Μπουλά, αλλά και έναςαπό τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του ηθοποιού από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο. 

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Ρέμος: «Δεν ξέρουνε ότι τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε»

​Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης των coaches του «The Voice» μίλησαν και οι τέσσερις για το μουσικό ριάλιτι!


Απόψε το βράδυ θα είναι η τελευταία μέρα των blinds και ο κάθε coach θα συμπληρώσει την ομάδα του...

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα είπε χαριτολογώντας ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να βγάλει αυτή την μπλούζα που φορούσε σε όλα τα επεισόδια:

Μικρούτσικος, Γιοκαρίνης, Τσακνής, Χαϊκάλης, Βουτσάς μιλούν για τον Μπουλά

«Πολυτάλαντος, ευαίσθητος, αληθινός άνθρωπος» λένε για τον Σάκη, που έφυγε νωρίς, οι συνάδελφοί του

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού, τραγουδιστή και στιχουργού, Σάκη Μπουλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, στο ανακοινωθέν του, τονίζει ότι "ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".

Μπουλάς-Ζουγανέλης: Μια φιλία που άφησε εποχή

Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ζωή του Σάκη Μπουλά, ο οποίος «έφυγε», από τη ζωή στα 60 του χρόνια, χτυπημένος από καρκίνο, υπήρξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 40 χρόνια περίπου και μοιράστηκαν στιγμές – σταθμούς στη ζωή τους!

Τι ζητούσε ο Σάκης Μπουλάς, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Την τελευταία του τηλεφωνική συνομιλία, το βράδυ της Τετάρτης, με τον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, νικημένος από τον καρκίνο, μετέφερε ο καλός του φίλος Λάκης Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας αυτό που ζητούσε μέχρι τέλους ο ηθοποιός. 


Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Σάκης Μπουλάς (διαβάστε ΕΔΩ το ιατρικό ανακοινωθέν για το θάνατό του) ζητούσε μετά μανίας τους φίλους του. «Είχα μιλήσει μαζί του, δεν

Αλεξάνδρα Ούστα, η 32χρονη σύντροφος του Σάκη Μπουλά που έμεινε δίπλα του ως το τέλος

Η Αλεξάνδρα Ούστα, η 32χρονη καλλονή ηθοποιός έζησε δίπλα στον καλλιτέχνη στην μάχη ως το τέλος. Μια φιγούρα τραγική, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του όλο το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια έλεγε για τη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά:

ΘΡΗΝΟΣ για τον Σάκη Μπουλά (7 ΒΙΝΤΕΟ)

Την τελευταία του πνοή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο άφησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοφιλής ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.«Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια», γράφει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Υγεία», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. 


Το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Υγεία», έγραφε συγκεκριμένα: «O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια»

ΒΙΝΤΕΟ-Το σχόλιο του Λιάγκα που πάγωσε την ομάδα του

"Είπα κάτι που σας πείραξε; Βλέπω παγώσατε όλοι" σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας


Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά όταν παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή στο Alter περνούσε σε νούμερα τηλεθέασης τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν στο Mega.

Χρήστος Φερεντίνος: "Έμεινα εκτός τηλεόρασης ένα χρόνο και αυτό μου έκανε... "

Η πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου γίνεται σε μια εντελώς διαφορετική εποχή για την τηλεόραση. Τι έχει αλλάξει για εκείνον;


«Έμεινα εκτός τηλεόρασης για έναν χρόνο και αυτό μου έκανε πολύ καλό. Πάντα όμως όταν αρχίζει μια δουλειά μου προκαλεί ενθουσιασμό. Νιώθω ότι έλειψα και επανέρχομαι με χαρά. Προσπαθώ να μην έχω άγχος και θέλω να περάσω καλά. Άλλωστε ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι όταν πας να περάσεις καλά σε μια δουλειά τότε διασκεδάζεις και τον κόσμο, κάνεις κάτι επιτυχημένο. Φυσικά, επειδή οι καιροί άλλαξαν, άλλαξα κι εγώ. Είμαι πλέον πιο συμβιβαστικός στις συνεργασίες μου. Όλα τα δεδομένα έχουν ανατραπεί στην τηλεόραση, γι' αυτό και έκανα ένα βήμα κι εγώ, έγινα πιο διαλλακτικός σε όλα, ξεκινώντας από το οικονομικό και προχωρώντας σε όλα τα στάδια» τόνισε στο Βήμα.

Βούρκωσε η Άντζελα Δημητρίου στα Καρντάσιανς

Δείτε το βίντεο...
Η Άντζελα Δημητρίου επισκέφθηκε το σπιτικό των Καρντάσιανς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η τραγουδίστρια μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα, ενώ η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με τραγούδια.


Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η Άντζελα, φανερά συγκινημένη ζήτησε να πει ένα ακόμα τραγούδι, το "Σ' αγαπώ" της Τζένης Βάνου...

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η Βίσση για την ανιψιά της: Να γίνει ό,τι είναι δίκαιο

Η Άννα Βίσση σχολίασε αναφερόμενη στην ανιψιά της Βέρα Μπούφη που "κόπηκε" από τον Αντώνη Ρέμο στο "The Voice":


"Καλά έκανε και πήγε στο "The Voice". Να γίνει ό,τι είναι δίκαιο. Από κει και πέρα εγώ θα το δω και θα σας πω".

BINTEO-Oι μασκαράδες του "Πρωινό Mou"

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού μεταμφιέστηκαν σε χίπης και Νανά Μούσχουρη.


Καλεσμένη τους ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία εμφανίστηκε ως καουμπόισσα.

Έξαλλος ο Μουτσινάς «πλακώθηκε» με τον Καλημέρη για το κόψιμο της εκπομπής του στον Alpha

Η βραδινή εκπομπή του παρουσιαστή του Alpha ολοκληρώνει τον κύκλο της την επόμενη Τρίτη


 Οι φωνές του παρουσιαστή ακούστηκαν σε όλο το κτίριο και οι δύο άνδρες φαίνεται ότι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Μάλιστα, κυκλοφορούν ήδη σενάρια για το εάν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας…

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τρύφωνας Σαμαράς έγινε... Μενεγάκη

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πήγε καλεσμένος στην "Ελένη" και μεταμφιέστηκε σε Ελένη Μενεγάκη.


Η παρουσιάστρια του είπε: "Νομίζω ότι είσαι Μενεγάκη του 1996. Πιτσιρίκα!".

Θοδωρής Αθερίδης στο Όλα τρέλα: Όσοι δεν πιστεύουν, πιάστηκαν κορόιδα

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στον Θέμο για Όλα!

Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τετάρτης, στο τελευταίο Όλα τρέλα αυτής της εβδομάδας, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Νίκος Μουτσινάς: Τι είπε για το κόψιμο της εκπομπής του;

Λίγες ώρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την εκπομπή «Νικ ο κλοκ» και το κόψιμο της, ο Νίκος Μουτσινάς με μια μόνο φράση το επιβεβαιώνει μέσα από την εκπομπή «Δέστε τους».


Την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να του λέει «Ευχαριστώ...» και να να μιλά με καλά λόγια, εκείνος της είπε: «Κάτσε, η άλλη εκπομπή κλείνει όχι αυτή ακόμη, μισό λεπτό, μη χαιρετιόμαστε», είπε χαρακτηριστικά. Δείτε το βίντεο!

Ο Θανάσης Πάτρας στο E TV

Τι αναλαμβάνει ο παρουσιαστής;


Ο Θανάσης Πάτρας επιστρέφει στην τηλεόραση μέασ από τη συχνότητα του E TV.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του καναλιού: 

Η Ευαγ. Σαμιωτάκη, μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του Σπ. Καλογήρου

Πολύ συχνά, γεγονότα ζωής που συμβαίνουν σε όλους μπορούν να απειλήσουν την ψυχική μας υγεία. Αρκετοί άνθρωποι καταφέρνουν να τα ξεπεράσουν μόνοι τους, κάποιοι άλλοι αναζητούν βοήθεια ενώ μερικοί δεν τα ξεπερνούν ποτέ. 


Γεγονότα όπως ο θάνατος, η απόλυση, ο χωρισμός ή το διαζύγιο και η ασθένεια βιώνονται ως απώλεια ενώ η κακοποίηση σε κάθε της μορφή, οι φυσικές καταστροφές και γεγονότα που απειλούν τη ζωή και την υγεία μας σχετίζονται με αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν μετατραυματικό στρες.  

Τζ.Μπαλατσινού:«Η Βαλέρια είναι ίδια η Ελένη!Είχε ξυπνήσει από τις 5 το πρωί για να την βάψει»



Την βαφτιστήρα της, Βαλέρια Λάτσιου περιέγραψε το πρωί στην εκπομπή της η Τζένη Μπαλατσινού μετά την επανασύνδεση που είχε με την κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο κουμπάρες ξανασυναντήθηκαν στο αποκριάτικο πάρτι γενεθλίων που έκανε η Ελένη για τις δυο της κόρες και η Τζένη περιέγραψε πως ήταν το βαφτιστήρι της:

Το «Πρωινό Mou» αποκαλύπτει τα μυστικά της σειράς «Κάτω Παρτάλι»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκαν στα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς «Κάτω Παρτάλι»!


Σκοπός τους ήταν να αποκαλύψουν μικρά μυστικά της σειράς... Συνάντησαν έναν έναν τους ηθοποιούς και προσπάθησαν να λύσουν ένα ένα τα «μυστήρια» όπως είπαν! Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν «όλα τα λεφτά»... 

Η Πόπη Τσαπανίδου με τον σύντροφο της σε ερωτική απόδραση στο Βερολίνο

Την περασμένη εβδομάδα η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στο Βερολίνο, στο φεστιβάλ κινηματογράφου Berlinale και εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της. Εκείνη όμως έχει μάτια για έναν και συνδύασε την επαγγελματική της παρουσία με μια απόδραση με τον σύντροφο της.

Ποια αστέρια είναι «Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, (Alpha) η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου η Ναταλία Δραγούμη έρχεται στην παρέα μας με διάθεση για αποκαλύψεις. Η Νίνα Λοτσάρη μας μιλά για τη ζωή της και την δουλειά της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...